logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Zwijg als het graf, Carla Kovach

Terwijl twee meisjes door het bos lopen, op weg naar een Halloweenfeest, doen ze een gruwelijke ontdekking: ze vinden een oud stuk touw tegen dat ze volgen naar een grote berg vers aangelegde aarde. Ze klauwen graven in de grond, ontdekken een ondiep graf en rennen schreeuwend om hulp. Maar ze merkten niet dat ze vanuit de schaduw bekeken werden…

Moordmysterie

Rechercheur Gina Harte en haar team krijgen de taak om uit te zoeken hoe de vork in de steel zit. Ze ontdekken het lijk van een man, opgesloten in een kist. Een paar dagen later wordt er nog een graf gevonden… dat is natuurlijk geen toeval. Zouden ze te maken hebben met een gestoorde seriemoordenaar? De spanning stijgt en krijgt een bizar randje als ze huiveringwekkende berichten ontvangt van iemand die beweert de dader te zijn. Berichten die het geheim dreigen te onthullen dat ze decennialang verborgen heeft gehouden.

Geheimen

Een van spannende aspecten van Zwijg als het graf draait dan ook om de geheimen van Gina – zullen die aan het licht komen? Telkens lijkt het verhaal op het punt te komen om ze boven water te krijgen, maar het sluimert telkens op het randje. Het is ook een raadsel hoe die geheimen verbonden kunnen zijn met de moordenaar. Over de identiteit hiervan zul je lang moeten blijven gissen, het is dit keer knap lastig te doorgronden wie er achter de brute moorden zit.


Ga direct naar Gina Harte 7: Zwijg als het graf op BOL.com.

Recensie over Gina Harte 7: Zwijg als het graf

CooleSuggesties topper

Huiveringwekkend, onheilspellend en verslavend: Zwijg als het graf is een snelle pageturner die alle thrillerliefhebbers niet willen missen. Het personage van Gina Harte is een briljant uitgewerkt karakter, met veel aspecten en problemen. Carla Kovachs talent om toegankelijk leesbare boeken te schrijven en grimmige moordscènes te omschrijven, in een wereld vol rijke personages, huiveringwekkende schurken en complexe dilemma’s komt ook dit weer aan bod.

Score: 9


Informatie

Titel: Gina Harte 7: Zwijg als het graf
Auteur:
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 398
Type boek: Paperback
ISBN: 9789022599365
Prijs: 20.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.