logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de Zweedse thrillerserie Box 21

Lidia, een jonge Roemeense vrouw, wordt door haar vriend naar Zweden gelokt met de valse belofte van een beter leven. In plaats van de beloofde baan bij een restaurant in Stockholm belandt ze echter in de gedwongen prostitutie. Lidia weigert dit lot te accepteren en komt direct in opstand tegen haar onderdrukkers. Elders in de Zweedse hoofdstad zit Ewert Grens, een oudere rechercheur, op de hielen van de crimineel Jochum Lang, een gevaarlijke man die Ewert ook om persoonlijke redenen haat.

De twee verhalen over gepassioneerde wraak, waarbij de grens tussen misdadiger en slachtoffer al snel vervaagt, kruisen elkaar. Lukt het Ewert en zijn jonge collega Mariana Hermansson het complexe en dodelijke web van geheimen te ontwarren? Welke antwoorden bevat de raadselachtige doos 21? En beschermt Mariana als het erop aan komt de oudere rechercheur?

Cast

Leonard Terfelt, Mimosa Willamo, Ilinca Neacşu, Joakim Sällquist, Alexandra Sarbei, Kristofer Kamiyasu, Simon J. Berger, Cristian Bota, Bahador Foladi, Sandra Andreis, Edda Magnason, Ellen Jelinek, Jacob Eriksson, Claes Ljungmark, e.a.

Regie: Mani Maserrat
Scenario: Dennis Magnusson, Stefan Thungberg & Anders Roslund
Producent: Miso Film.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.