Zuivelhoeve Heks'n kaas – Onmeunig lekker!


Heksnkaas sfeerfotoOoit bedacht een groenteboer in Twente een nieuw recept met roomkaas en verse kruiden. Het was origineel, lekker en fris, maar welke naam ging hij het geven? Die dag was het Halloween en zo kwam hij al snel op Heks’n kaas. Inmiddels een begrip in het oosten van Nederland, maar vanaf nu kan heel Nederland er kennis mee maken. Zuivelhoeve zorgt ervoor dat deze onmeunig lekkere boer’n smeerdip met verse peterselie, prei en knoflook vanaf week 9 in de supermarkt ligt, zo van de boerderij in Twekkelo!

Onmeunig veelzijdig
Ik kan niet heksen! Nou, met Zuivelhoeve Heks’n kaas lukt dat wel. Je kunt er mee smeren, dippen én koken. Ideaal dus voor bij de borrel, een stukje stokbrood of als dipper bij de rauwkost. Maar ook tijdens het koken gebruik je het bij vlees, vis of de door de pasta. En… bij de lunch natuurlijk. Want Heks’n kaas is heerlijk op een broodje of bij de tosti. Vers, fris en verrassend voor elk moment van de dag!

Ambachtelijke kwaliteit
Heks’n kaas wordt uitsluitend bereid met verse ingrediënten, en dat proef je! Het is romig, luchtig en heerlijk fris van smaak. Vanaf de Zuivelhoeve boerderij gaan de producten rechtstreeks naar de supermarkt. Heks’n kaas is verpakt in een handig emmertje dat je zo op tafel zet. Om de emmer zit een wikkel waarop je aan de binnenzijde originele recepten en serveersuggesties vindt. Meer tips zijn overigens te vinden op www.heksnkaas.nl.

Prijs & verkrijgbaarheid
Zuivelhoeve Heks’n kaas is verkrijgbaar voor een consumentenprijs van € 2,99 (200g) in het koelvak van de supermarkt bij de afdeling room- en kruidenkazen. Voor meer informatie over de producten van Zuivelhoeve bel je met 074-2424907 of kijk je op www.zuivelhoeve.nl of www.heksnkaas.nl.

Over Zuivelhoeve
In december 1981 startte Zuivelhoeve met een winkeltje op de boerderij van de familie Roerink aan de rand van Enschede. Ambachtelijke zuivel direct van de boerderij, hieraan ontleent Zuivelhoeve haar naam. In de tussentijd is er natuurlijk veel veranderd. Zuivelhoeve beschikt over volledig nieuwe productiefaciliteiten, maar de ambachtelijke bereidingswijze is al die jaren onveranderd gebleven! Nog steeds worden alle producten bereid uit verse melk zonder toevoeging van melkvreemde bestanddelen. De producten staan dan ook garant voor een lekkere, volle smaak met herkenbare ingrediënten. Met Heks’n kaas vult Zuivelhoeve een nieuw segment in: ambachtelijke roomkaas met verse kruiden, zo van de boerderij!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] – 500 gram champignons – 100 gram Zuivelhoeve Heks’n Kaas – 1 kleine ui – oli­j­folie – zout […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.