logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zorg voor een eigen uitstraling met de coolste smartwatchbandjes

just-in-case-bandje-voor-fitbit-charge-2-leger-groen-sportbandje-002[1]Smartwatches zijn helemaal hot. Logisch – waarom zou je genoegen nemen met enkel een horloge om je pols, als je ook een unieke motivator kunt dragen die je bovendien op de hoogte stelt van berichtjes, telefoontjes en meer? Ikzelf draag bijvoorbeeld al jaren een Fitbit Surge. Helaas is die niet erg stylisch te noemen. Het zwarte bandje is prima in orde en ziet er stoer genoeg uit, maar op den duur wil je ook wel eens wat anders. De Fitbit Charge 2 – die bovendien een stuk kleiner is – heeft die mogelijkheid wel. Daarmee kun je oneindig variëren in stijl!

Coole smartwatchbandjes

Bij de Fitbit Charge 2 kun je namelijk heel eenvoudig de bandjes loskoppelen. Met een druk op de knop, zelfs. Letterlijk. Nieuwe bandjes eraan klikken, en je bent klaar. De vraag is dan alleen: in wat voor stemming ben je vandaag, en welke stijl smartwatchbandje past bij je outfit van vandaag? Aan keuze geen gebrek. Je kunt natuurlijk gaan voor de redelijk basic gekleurde bandjes van Fitbit zelf, maar wil je echt de Fitbid Charge 2 bandje, dan is er meer keuze dan je denkt. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een camouflageprint in legergroen of grijs. Of wat dacht je van de Amerikaanse vlag als patroon?  Die moet je toch echt hebben voor 4 juli! Of een geweldig schedelpatroon – perfect voor zowel Halloween als Carnaval (of gewoon tussendoor, als je je een beetje piratig voelt). Maar er is nog meer dan dat – neem snel een kijkje op de link hierboven.

Meer keuze dan dat

Persoonlijk zijn we van deze siliconen bandjes erg gecharmeerd, maar kijk gerust eens verder op de site. Je zult al snel ontdekken dat ze nog veel meer aanbod hebben. Draag je liever een leren bandje? Of wil je nog een tandje sportiever? Het kan allemaal. Je kunt zelfs voor een metalen schakelbandje gaan, als dat je ding is! Duidelijk is wel: je hoeft geen genoegen te nemen met het standaard zwarte bandje. Show your style! Wat is jouw voorkeur?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.