Bekijk de trailer van de feelgoodfilm Zomer in frankrijk

Zomer in frankrijk 1

Love is in the air. Nu de lente nog even op zich laat wachten, is het tijd voor de eerste zonnige beelden van de feelgoodfilm Zomer in Frankrijk. Vanaf 27 april draait Zomer in Frankrijk in de Nederlandse bioscopen. Bekijk nu de trailer.

Over Zomer in Frankrijk

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt en Marie, de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk en Lieke.

Bekijk de trailer van Zomer in Frankrijk

Cast

  • Walt – Tjebbo Gerritsma
  • Marie – Fockeline Ouwerkerk
  • Luuk – Jan Kooijman
  • Lieke – Jasmine Sendar

Over de makers

De regie van Zomer in Frankrijk is in handen van Mark de Cloe (o.a. Mannenharten, Mannenharten2, Nieuwe Buren) en het scenario is geschreven door Nienke Römer (o.a. Hartenstrijd, Niks Vreemds Aan, Celblok H). Zomer in Frankrijk wordt geproduceerd door 2CFILM en Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscopen. De productie komt tot stand met bijdragen van de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.