logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo vang je Dialga en Palkia in Pokémon Scarlet en Violet


Daag legendarische Pokémon uit in Tera Raid Battles! Dialga verschijnt in 5-star Tera Raid Battles in Pokémon Scarlet en Palkia verschijnt in 5-star Tera Raid Battles in Pokémon Violet. Zowel Dialga als Palkia die tijdens dit event verschijnen, hebben Dragon als Tera Type.

De speciale Dialga en Palkia die in dit event voorkomen, kun je elk maar één keer per save-data vangen. Je kunt nog steeds deelnemen aan Tera Raid Battles tegen deze Pokémon om andere beloningen te krijgen als je ze al hebt gevangen.

Merchandise koop je bij:

Event Schema

Vrijdag 8 december 2023 vanaf 01:00 uur lokale tijd tot vrijdag 22 december 2023 om 01:59 uur lokale tijd.

Opmerkingen: 

  • Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-events moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te selecteren in het X-menu, vervolgens Mystery Gift en daarna het Poké Portal News te checken. Je hebt geen betaald Nintendo Switch Online lidmaatschap nodig om het laatste Poké Portal News te ontvangen.
  • Je kunt 5-sterren Tera Raid Battles vinden nadat je het hoofdverhaal van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebt voltooid. Spelers die het hoofdverhaal niet hebben voltooid, kunnen echter nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door zich in multiplayer aan te sluiten bij andere Trainers.
  • Je kunt deelnemen aan Tera Raid Battles tegen Pokémon die niet voorkomen in de versie van het spel dat je speelt door je aan te sluiten bij een Tera Raid Battle die wordt gehost door een Trainer met de andere versie van het spel.
  • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om online deel te nemen aan Tera Raid-gevechten met andere Trainers. Voorwaarden zijn van toepassing. Meer informatie op nintendo.com/switch-online
  • Tera Raid Battle-events vinden alleen plaats in de regio Paldea.
  • De Dialga en Palkia die tijdens dit event verschijnen, kunnen in toekomstige evenementen voorkomen of op andere manieren verkrijgbaar worden.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.