logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo springt jouw kinderfeest er uit

Kinderfeestjes zijn altijd leuk om te bezoeken, en ook zeker leuk om te geven. Denk maar eens aan al die cadeau’s, snoep en taart! Maar het grootste probleem blijft altijd: wat ga je doen? Het is zo moeilijk om leuke dingen te bedenken en te regelen. Je kunt natuurlijk er op uittrekken, om te gaan bowlen of een escape room te doen, maar dan moet je wel genoeg auto’s hebben om iedereen te vervoeren. Jammer genoeg vergeten veel mensen dat je ook thuis lekker verjaardagsfeestjes kunt geven.

Activiteiten

Wat kun je zoal doen? Natuurlijk kun je echt een dingetje maken van het taart eten. Het versieren van cake, eierwafels of cupcakes is ontzettend leuk om te doen – en lekker om daarna op te eten. Een flink tafelzeil op tafel zorgt ervoor dat je lekker kunt knoeien en aanmodderen. Altijd leuk! Daarna kun je in en rond het huis meer dan genoeg doen om een middag vol te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van spelletjes als ezeltje prik, koekhappen en een ouderwets potje voetbal? Of ga een stapje groter, met een zeskamp of oud-hollandse spelen. Wil je het feest helemaal compleet maken, dan zorg je voor een leuke activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een springkussen? Hoe veel kinderen kunnen zeggen dat ze tijdens een kinderfeestje de beschikking hadden over een springkussen? Ook een briljante manier om een familiefeestje tot leven te wekken trouwens. Een mooie trekpleister voor kinderen, waarbij ook de ouders een fijne gelegenheid hebben om even van hun stoel te komen.

Kiezen maar

Weet je niet waar je een springskussen kunt regelen? Welnu: online is dat heel makkelijk. Kijk maar eens voor een springkussen huren op de website Zoef.com. Daar vind je een mooie verzameling: van groot naar klein, van open naar overdekt (voor een druilerige dag) en zelfs leuke thema-kussens zijn verkrijgbaar. Je huurt overigens bij een Zoef-partner bij jou in de buurt – dat is snel handelen en slim regelen. Op de website van Zoef vind je bovendien nog een aantal andere coole items om je feest naar een hoger plan te tillen. Kijk gerust rond op de website. Inspiratie genoeg!


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.