logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo maak je pakketten internationaal versturen pas echt gemakkelijk


Het versturen van pakketten kan soms een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Gelukkig biedt parcelparcel.com een eenvoudige en snelle oplossing voor het internationaal versturen van pakketten. In deze blog laten we zien hoe je gemakkelijk pakketten kunt versturen via deze website.

Eenvoudig in gebruik

Allereerst biedt parcelparcel.com een gebruiksvriendelijke website waar je snel en gemakkelijk een account kunt aanmaken. Met je account kun je gemakkelijk en veilig pakketten versturen binnen Nederland, maar ook naar andere landen in Europa en daarbuiten. Je hoeft alleen maar het gewicht en de afmetingen van je pakket in te voeren en de tariefcalculator berekent automatisch de verzendkosten.

Kies je vervoerder

Parcelparcel.com biedt verschillende opties voor het wereldwijd versturen van je pakketten. Zo kun je kiezen voor verzending met FedEx, TNT, DHL, DPD, of DSV. Daarnaast kun je verschillende extra diensten toevoegen aan je verzending, zoals een verzekering.

Gratis je zending laten ophalen

Een ander voordeel van parcelparcel.com is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt ervoor kiezen om je pakket gratis thuis te laten ophalen door de koerier (met uitzondering van DPD), maar je kunt er ook voor kiezen om je pakket af te leveren bij een servicepunt van de koerier. Het laten ophalen is interessant als je grotere hoeveelheden ineens wil versturen, of wanneer het pakket te groot of te zwaar is om zelf weg te brengen. De pakketten zelf wegbrengen is ideaal als je onregelmatig thuis bent, zodat het moment van de ophaling lastig te plannen is.

Service voorop

Tot slot biedt parcelparcel.com uitstekende klantenservice en ondersteuning. Mocht je vragen hebben over het versturen van je pakket, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via de website, telefoon of e-mail. Op de website lees je uitgebreide informatie over verzendopties, tarieven en extra diensten.

Moet je regelmatig pakketten versturen naar Nederland, Europese landen of zelfs nog verder? Dan biedt parcelparcel.com een eenvoudige en betrouwbare oplossing. De gebruiksvriendelijke website, verschillende verzendopties en uitstekende klantenservice maken dat deze website de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om wereldwijd pakketten te versturen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.