logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo maak je een lekker creatief huis voor je kinderen


Je kent het wel: films waarin kinderen in een waar speelparadijs leven, met glijbanen in plaats van trappen, een brandweerpaal in huis, een ballenbak in de woonkamer, geheime luikjes waar je doorheen kunt kruipen en nog veel meer fantastische vondsten. Dat wil toch iedereen? En die droom komt steeds dichter bij. Er zijn namelijk genoeg merken die afstappen van de traditionele ontwerpen om zo een heerlijk speels en creatief huis te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van merken als qboo en fatboy die hier vol overgave in storten?

qboo

De oprichters van qboo, Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms, willen kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie laten gebruiken. Daarom ontwerpen zij meubels waarmee kinderen op avontuur kunnen. In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken. qboo kindermeubels kun je beleven. Je kunt erin zitten, woorden mee maken en poppenkast mee spelen. De qboo collectie is vanaf woensdag 21 februari online verkrijgbaar in de qboo webshop: www.qboo.nl. qboo verstuurt flatpacks en het in elkaar zetten hiervan is kinderlijk eenvoudig.

fatboy magvanallesFatboy

Fatboy ken je natuurlijk van die heerlijke en robuuste zitkussens, maar wist je dat ze ook stoere accessoires hebben? Mag-van-alles is onmisbaar in de kinderkamer. Daar moet je namelijk best vaak dingen ophangen. Denk aan een badjas, een kledingsetje voor de dag erna, een ballon, een paar schoenen… Mag-van-alles is een set van drie grote haken die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Dat helpt je huis lekker opgeruimd te houden en helpt je om niets meer kwijt te raken. Dankzij de robuuste vormgeving misstaat de haak niet in een kinderkamer, maar kan hij ook makkelijk door naar de tienerkamer of je kantoor. De haken kosten slechts 19,99 voor een hele set en kun je op de site van Fatboy bestellen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.