logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo kleed je voor een fietstocht naar je werk

Geen zin in die typische wieleroutfit? Neem je vaak de fiets, maar wil je niet steeds rekening houden met extra kleding? Kies dan nu voor de nieuwe, hippe fietsshorts van Dare 2b! Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, en speciaal gemaakt voor fietsers.

dare 2b tuned in short

Op een mooie zomerdag nemen we allemaal wel eens graag de fiets. Genieten van de buitenlucht, die warme wind door je haren en daarbovenop werk je aan je conditie. Kan het nog leuker? Er is slechts één groot dilemma: wat trek je aan? Op de fiets moet je comfortabel zitten. Je mag nog de beste fiets in huis hebben, als je kleding niet goed zit is de fietstocht veel minder leuk. Uiteraard bestaan er coole wieleroutfits, maar dan moet je wel steeds rekening houden met extra kleding. Want niemand wil de stad intrekken of op kantoor zitten in een wielerpak. Dare 2b brengt daarom nieuwe, trendy wielershorts die mooi en comfortabel zijn op de fiets én ernaast.

dare 2b adhere convertible shortVoor mannen zijn er vier nieuwe modellen, en ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze shorts zijn ontworpen om zowel comfortabel op de fiets te zitten, als nadien modieus op straat te wandelen. De vier modellen bieden een prima ondersteuning, komen in een stretchstof en zijn waterafstotend. De bevestigingslussen die aan de tailleband bevestigd zijn, zorgen ervoor dat je kleding perfect op de juiste plaats blijft zitten, dankzij de riemlussen kan je er een riem op dragen. De vier modellen beschikken allen over verschillende zakken, waarvan meerdere gesloten kunnen worden met een rits. Zo verlies je nooit je spullen tijdens je fietstocht. De Adhere Convertible Short en de Transpire 2-in-1 short bieden extra ondersteuning ter hoogte van het zitvlak en de binnenkant van de bovenbenen, zodat je ook tijdens langere fietstochten goed beschermd bent.

Mocht je onderweg een regenbui krijgen, dan droogt de speciale elastische stof snel weer op. De Transpire 2-in-1 short beschikt – zoals de naam reeds verraadt – over een “2-in-1 design”. Dit wil zeggen dat onder de bovenste laag een Liner Short aanwezig is, die extra ondersteuning biedt voor de grootste fietsliefhebbers.

Alle shorts zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Kijk voor meer informatie op de website www.dare2b.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.