logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo haal je meer uit je Android smartphone of tablet


Je loopt er vast de hele tijd meer rond, gebruikt hem de hele dag door voor van alles-en-nog-wat. En dat kan ik zeker begrijpen. Ook ik ben bijna altijd verbonden met die van mij. En ja, dan heb ik het natúúrlijk over je smartphone en tablet. Echt: ik zou zelf niet weten wat ik zou moeten als die apparaten er niet meer zouden zijn. Ze onthouden alles voor me, dankzij mijn smartphone weet ik precies wanneer mijn bus komt en trein vertrekt (of niet, dat komt helaas ook wel eens voor) en als ik op de plek van bestemming kom gebruik ik de navigatie om verder te komen. En natuurlijk om foto’s te maken, onderweg mail te checken, te Instagrammen, muziek te luisteren… maar weet je? Ik haal lang niet het maximale uit mijn apparaten. En ik durf te wedden dat heel veel mensen dat niet doen. Zonde, nietwaar?

De juiste apps

Het grote verschil tussen een ‘matig gebruiker’ en een ’topgebruiker’ zit hem vooral in de manier waarop je de smart devices gebruikt. Je moet ten eerste al weten wat je met je Android apparaten kunt doen. En wat je er mee wíl doen. Zoals Steve Jobs al zei: ‘er is een app voor alles’. Dat geldt niet alleen voor Apple apparaten, maar ook voor Android. Misschien zelfs nog wel meer, aangezien daar aanzienlijk meer apps voor beschikbaar zijn. Weet je eenmaal wat je wilt, dan kun je op zoek gaan naar de juiste app. Je kunt daarbij kiezen voor gratis varianten, maar je komt meestal veel verder met betaalde apps. Die bieden meer functies, zijn in de regel vrij van reclames en zijn wat krachtiger. Logisch: de makers hebben meer budget om te investeren in nieuwe technieken. Weet je eenmaal welke apps je wil hebben, dan kun je ze gaan aanschaffen. Maar ik snap heel goed dat je geen continu connectie hebben met je bankrekening of creditcardgegevens in je telefoon opslaan. Er is een heel eenvoudige oplossing voor je: een prepaid tegoed. Je kunt Google Play kaarten kopen!

Budget

Wil je een Google Giftcard kopen? Dan ben je bij GooglePlayGiftcardsDirect.nl aan het juiste adres. Niet alleen voor het aankopen van nieuwe apps trouwens, maar ook voor in-game extra’s, zoals diamanten, extra middelen en bonussen. Het is een platform van gamers, voor gamers. En die passie zie je direct. Koop je niet alle dagen Google Play tegoeden, dan kun je soms een beetje onzeker zijn over je aanschaf. Twijfel je? Dan kun je gewoon contact met ze opnemen. Wil je snel antwoord? Dan kun je bellen. Want: een beller is sneller. Maar dat gaat ook op voor hun chat-service, waarbij je direct een medewerker aan de lijn krijgt! Maar ook via Whatsapp kun je contact opnemen, en zelfs gewoon per e-mail om je vragen te stellen. Weet je eenmaal welk product je wil kopen, dan kun je op maar liefst 12 verschillende manieren betalen, waaronder iDeal, met de Creditcard… zelfs via een telefonische overschrijving. Binnen 30 seconden heb je een mail in je inbox met daarin de tegoedcode voor het Google Play-tegoed. En dan kun je jouw game flink uppen!


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.