logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zijstraatje maakt er een feestje van


Van tijd tot tijd moet je écht uitpakken om het leven een stukje mooier te maken, vindt Eefje van Het Zijstraatje. Dus heeft deze webwinkel heel veel leuks voor de beste partijtjes: van magische decoratie in Alice in Wonderland-stijl tot papieren wensbootjes en tropische tafelaankleding met ananassen. En vind je het lastig om een feest te organiseren en weet je niet waar te beginnen? Eefje denkt hierin graag met je mee en biedt fantastisch feestadvies op maat.

Feestadvies op maat
Leuke gasten, heerlijk eten en mooie decoratie: een feest dat helemaal bij jou past en waar iedereen naar uitkijkt. Zo’n feest wil iedereen wel geven, maar waar te beginnen? Een partyplanner of een weddingplanner inhuren is een stapje te ver, maar je kunt wel professioneel advies gebruiken. Het Zijstraatje biedt een mooie tussenweg. Met een feestadvies op maat inventariseert Eefje jouw wensen en krijg je inspiratie, tips en advies voor een droomfeestje naar wens. Van uitnodiging tot bedankje voor de gasten en van decoratie tot dagindeling!

Feesten in stijl: de nieuwste thema’s
Een high tea, brunch of bruiloft wordt nóg leuker met een thema dat overal in terug komt. Zo heeft Het Zijstraatje een magische collectie decoratie voor een high tea in Alice in Wonderland-stijl. Breng je gasten op het verkeerde been met dubbelzijdige wegwijzers met teksten als ‘Wrong way’, serveer cupcakes op een cakestand in de vorm van een theepot en verras je gasten met theekopjes en schoteltjes van papier. Net echt! Ook leuk is de ananas-lijn, voor een feest met een tropisch tintje: van vrolijke roze kartonnen bordjes voor zoete lekkernijen tot een slinger met goudaccenten: een absolute eyecatcher!

Ik wens je een wensje
Verzamel lieve briefjes met quotes, wensen en wijsheden van de mensen om je heen voor je pasgeboren kindje, bewaar ze in een prachtige weckpot en geef die cadeau als je kindje oud genoeg is om de wensen zelf te lezen en te begrijpen. ‘Ik wens je een wensje’ is een cadeau om te koesteren. En Het Zijstraatje heeft nog meer prachtige cadeaus vol symboliek, zoals de papieren wensbootjes die met je meevaren naar elke bestemming en de wensflesjes die je zelf kunt vullen met iets dat je dierbaar is.

Over Het Zijstraatje
Bijzondere feestdecoratie en cadeautjes met oog voor details en lekker veel kleur: dat is Het Zijstraatje in een notendop. In webwinkel www.hetzijstraatje.nl kunnen klanten heerlijk rondsnuffelen op zoek naar iets moois: van uitnodiging tot versiering en van tafelaankleding tot partyfavour. Cadeaus worden mooi ingepakt, vanaf €50 is de verzending gratis en bij elke bestelling zit een goodie. Een webwinkel om blij van te worden!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.