Boek recensie: Zijn nieuwe vriendin, Michelle Frances

Zijn-nieuwe-vriendin

Zijn Nieuwe Vriendin neemt je mee naar Londen, naar het huis van Laura Cavendish, haar zoon Daniel en zijn nieuwe liefde Cherry. Het is een thriller over een overbeschermende moeder, een charmante zoon en een jonge vrouw die weet wat ze wil.

Liefde in het verschiet

Natuurlijk is Laura als moeder benieuwd naar de nieuwe vriendin van haar zoon. Zal ze perfect zijn, zoals alles wat hij doet en bedenkt? Want Laura’s wereld draait – ondanks een succesvolle carrière en een goed huwelijk – toch grotendeels om haar zoon. Ze kan niet wachten om haar te ontmoeten. Maar hoewel Cherry knap en leuk is, voelt Laura dat er iets niet klopt. Laura ontdekt kleine leugens en merkt op dat ze behoorlijk bezitterig is. Cherry lijkt een hekel te hebben aan Laura en drijft een wig tussen moeder en zoon, totdat Daniel op een dag gewond raakt bij een vreselijk ongeluk.

De toekomst

Zes maanden later ligt Daniel nog steeds in coma. Laura moet een noodlottige beslissing nemen… en doet het ondenkbare. Toch loopt het anders dan je zou denken en Cherry ontdekt het bedrog van haar schoonmoeder. Ze voelt zich bedrogen en laat het niet op zich zitten: ze verandert van Daniels droomvrouw in Laura’s nachtmerrie!


Ga direct naar Zijn nieuwe vriendin op BOL.com.

Recensie over Zijn nieuwe vriendin

Het concept achter het verhaal is goed en spannend, maar helaas valt of staat zo’n concept wel bij de personages. Die zijn in dit boek niet echt prettig of aangenaam: het zal lastig zijn om een band te smeden met zowel Laura als Cherry. Bovendien kom je nauwelijks iets te weten over Daniel, die uiteindelijk toch het middelpunt vormt van de vete tussen beide vrouwen! Ondanks de vlakke en weinig prettige hoofdpersonen leest het boek snel weg. Het plot blijft tot het laatste moment zijn onduidelijkheden houden, waardoor je uit nieuwsgierigheid al wil blijven lezen. Daarnaast heeft Zijn Nieuwe Vriendin en behoorlijk tempo, wat ook zeker meewerkt.

Score: 7


Informatie

Titel: Zijn nieuwe vriendin
Auteur:
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 398
Type boek: Paperback
ISBN: 9789022598320
Prijs: 20 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.