logo-liggend-wit-donkerblauw

Het zevende en bloedstollende seizoen van Game of Thrones | 11 december op Blu-ray en DVD


Game Of Thrones - Seizoen 7Goed nieuws! Op 11 december verschijnt het complete zevende seizoen van de met Emmy Awards bekroonde serie GAME OF THRONES op Blu-ray en DVD. Dit record brekende fenomeen, op IMDb beoordeeld met een 9,5, is terug van weggeweest en is het wachten meer dan waard! De strijd om de ijzeren troon is nog altijd gaande, echter ligt er een andere vijand op de loer die alle families zou kunnen uitschakelen. Met actie van begin tot eind en de meest epische gevechten tot nu toe! De HBO dramaserie Game of Thrones: Het complete zevende seizoen is vanaf 11 december verkrijgbaar op Blu-ray en DVD, met een exclusieve geanimeerde historie van The Seven Kingdoms en audio commentaar voor elke aflevering. Dit zevende seizoen van Game of Thrones bevat de meest bekeken première- en finale aflevering in de HBO-geschiedenis, en is daarnaast ook de meest bekroonde dramaserie in de Emmy-geschiedenis, met tot op heden 109 nominaties en twee Emmy Awards voor beste dramaserie.

Over Game of Thrones – S7

In seizoen 7 vaart de vastberaden Daenerys Targaryen (Emilia Clarke: Me before You, Terminator Genesis) eindelijk met haar leger, draken en Tyrion Lannister (Peter Dinklage: X-Men: Days of Future Past) Westeros tegemoet. Jon Snow (Kit Harington: How to Train Your Dragon 2) is benoemd tot Koning van het Noorden nadat hij Ramsey Bolton heeft verslagen in de strijd van de bastaards. Hij keert terug naar huize Stark in Winterfell. In King’s Landing zit Cersei (Lena Heady: The Purge, 300) weer op de ijzeren troon door haar rivalen, de High Sparrow en zijn volgers, uit te schakelen. Terwijl oude bondgenootschappen worden gebroken en nieuwe worden gesmeed, zijn de White Walkers onderweg naar de muur en dreigt de Game of Thrones voor altijd beëindigd te worden.

Bonusmaterialen Blu-ray en DVD:

* Conquest & Rebellion * Audio- commentaar * Featurettes

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. van erum maria louisa avatar
    van erum maria louisa

    ik hou wel van spanning

  2. Manuela Diepstraten avatar
    Manuela Diepstraten

    De beste serie ooit gemaakt


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.