logo-liggend-wit-donkerblauw

Zeg het met een kaartje


Wenskaarten worden een stuk minder verstuurd nu we allemaal in de digitale wereld zitten, maar ze worden wel erg gewaardeerd. Je kunt een stukje liefde overbrengen door het versturen van een kaart, waarom zou je dat dan niet doen? Een kaartje versturen kost je weinig inspanning en moeite, maar maakt wel een grote impact. Je staat even stil bij iemand, je laat merken dat je aan iemand denkt. Je kunt voor alles, echt elke gelegenheid, een kaartje sturen. In droevige perioden, maar ook zeker in leuke tijden! Laat merken dat je aan iemand denkt, zeg het met een kaartje! Laat de digitale wereld even voor wat het is, en neem even de moeite om een échte kaart te sturen. Dit doet zoveel moois!

Wenskaarten maken is een leuke hobby

Wenskaarten maken is een leuke hobby die veel mensen uitoefenen. Vroeger waren er wel meer mensen die het deden dan tegenwoordig, maar er zijn nog veel mensen die dit regelmatig doen. Er zijn dan ook veel verschillende manieren waarop je een wenskaart kunt maken: je kunt een kaart borduren, je kunt 3D kaarten maken, je kunt ponsen, stempelen of plaatjes uitknippen en deze als een soort collage op je kaart plakken. Zoals je ziet, kun je dus alle kanten op met wenskaarten. Je kunt ze tegenwoordig ook ontwerpen op je computer en deze dan omtoveren tot wenskaart om te versturen. Welke manier jij leuk vindt, is natuurlijk helemaal aan jou. Je kunt ook meerdere technieken verwerken in een kaart.

Met deze gelegenheden kun je een kaartje sturen

Je kunt met alle gelegenheden een wenskaart sturen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een bruiloft, als iemand geslaagd is voor een opleiding of voor het rijbewijs, als er iemand is overleden of als iemand ziek is, als er een baby is geboren of als je op vakantie bent. En weet je wat het allerleukst is aan een kaartje sturen? Er hoeft niet eens een speciale gelegenheid te zijn om er een te versturen. Je kunt ook zomaar een kaartje sturen! Hoe leuk is dat? Gewoon even een kaartje om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Een wenskaart laten drukken is ook nog een optie

Ben je niet zo creatief, maar wil je wel een kaartje sturen naar iemand? Een wenskaart drukken kun je ook doen. Dan kies je een kaartje uit de collectie van het bedrijf en deze wordt vervolgens voor jou gedrukt. Ben je wel creatief op de computer? Dan kun je bijvoorbeeld zelf een ontwerp maken op de computer en dit naar een drukbedrijf sturen. Deze wordt dan vervolgens afgedrukt en zo heb je alsnog een zelfgemaakt kaartje. Je laat iemand op deze manier weten dat je aan hem of haar denkt en dit doet een mens goed. Daarbij is het krijgen van een fysiek kaartje in een gedigitaliseerde wereld ontzettend leuk. En wenskaart is leuk om te geven én om te krijgen. Laten we het wat vaker doen met z’n allen!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.