logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zeg het met chocolade repen van Snor


recensie-15

Een leuk cadeautje geven is altijd moeilijk. Zeker als het een kleinigheidje moet zijn. Bloemen zijn leuk maar niet altijd even handig, chocolade is een gegarandeerd succes maar ook niet echt origineel. Tenzij je d’r een coole twist aan kunt geven, en dat is precies wat Snor chocolade voor elkaar heeft gekregen. Deze repen – in melk en puur – zijn niet alleen verpakt in een gaaf doosje, maar onder de kap zit er nog iets gaafs: een strook karton! Daar maak je zeker de blits mee 🙂  Nou ja – wel als daar een lieve, aardige, attente of persoonlijke boodschap op staat geschreven natuurlijk.

recensie-13

Kiezen maar

Inmiddels bestaat de collectie Snorchocolade uit maar liefst veertien verschillende repen, ieder verpakt in zijn eigen unieke jasje. Nieuw zijn de twee megagrote Christmasrepen, twee repen om te zeggen I Love You en een leuke I Love Holland-reep, die helemaal gedecoreerd is met Delftsblauwe tegeltjesmotieven. Zo heb je voor iedere gelegenheid wel een leuke reep achter de hand. Maar het bijzondere aan de repen zit hem in dat kartonnetje. De buitenkant van de verpakking is namelijk voorzien van een aantal ruitvormige stansgaten. Negen, om precies te zijn. Voor het gemak is één zijde van deze versierde strook al voorzien van een eenvoudige tekst (hoera, Bedankt of Loveyou), maar op de achterkant staan negen lege ruitjes op je te wachten voor jouw eigen, persoonlijke boodschap. Schrijf ‘m wel met een stift, want door het forse formaat van de reep zal de tekst anders in het niet verdwijnen! Leuke extra: de stroken zijn daarna prima te gebruiken als boekenlegger.

recensie-14

De chocolade kost €4,99 per reep en zijn te koop in diverse (cadeau)winkels door het hele land, waarbij zowel Sissy-Boy en de Bijenkorf een paar exclusieve varianten van de Snorchocolade in huis heeft. De chocolade wordt gemaakt in de Amstelveense cacaofabriek Martinez. De repen zijn UTZ-gecertificeerd, een internationaal keurmerk dat staat voor eerlijke handel en het gebruik van grondstoffen die afkomstig zijn van boeren met oog voor mens en milieu.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.