logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zakelijke cadeausuggesties voor medewerkers en relaties

Zakelijke kerstcadeautjes – voor sommigen is het een noodzakelijk kwaad, voor anderen een geweldige manier om te tonen hoeveel je jouw medewerkers, personeelsleden en vaste zakenrelaties waardeert. Het probleem is alleen: wat zul je dit jaar schenken? Wij hebben een paar leuke suggesties voor je: dit zijn onze zakelijke cadeausuggesties voor medewerkers en zakenrelaties.

Tijd voor koffie!

Food is altijd goed. Maar soms ook een beetje tricky. Je kunt bijvoorbeeld alleen koffiebonen geven als je weet dat mensen een geschikte koffiemachine hebben. De oplossing? Stuur ze er op uit! Zit er een Bagels & Beans in jouw stad? Dan kun je denken aan een cadeaubon voor deze fan-tas-tische tent, waar je kunt genieten van heerlijke koffies en smakelijk belegde bagels… om over de zoetigheden nog maar niet te spreken. Fijn detail: alle producten zijn vegetarisch, en vaak ook als vegan variant verkrijgbaar. Natuurlijk presenteer je de Bagels & Beans Cadeaubon (van 5 – 150 euro verkrijgbaar) met wat leuks en lekkers uit hun assortiment, variërend van een klein zakje chocolade tot het toffe pakket wat je hiernaast kunt zien.

Adviesprijs: 5 euro

Ga direct naar:


Paperless office

Wil jij het liefst naar een papierloos kantoor, maar wil nog niet iedereen daar aan meedoen? Ga dan voor het next-best-thing en stap over op herschrijfbare notitieboekjes, planners en presentatiemiddelen! Wij zijn fan van Moyu: we gebruiken er dagelijks verschillende middelen van, variërend van boodschappenlijstjes tot de maandplanner, van notitieboekjes tot de agenda. Heel tof zijn de cadeaupakketten die ze hebben samengesteld, maar kijk ook vooral eens naar de ’tweedekansjes’ om het milieu nog een stapje verder te sparen.

15% korting op je bestelling bij MOYU met code DENNISVANHOUTS

Adviesprijs: vanaf 20 euro

Ga direct naar:


Opslag

Toegegeven: je moet goed met je collega’s liggen wil je ze op deze manier opslag geven, maar als je een potje kunt breken, is het een briljant zakelijk cadeau: de Sandisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C is een bijzondere USB-stick. Deze USB pendrive beschikt namelijk over zowel een USB-C als een USB-A aansluiting. Daardoor kun je hem op vrijwel elke computer, laptop of device gebruiken. De sticks zijn verkrijgbaar in formaten van 64GB tot maar liefst 1TB. Leef je uit, geef iedereen opslag!

Adviesprijs: vanaf 9 euro

Ga direct naar:


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.