Wetenschappelijk de vakantie door met het Young Scientist vakantieboek

young scientist vakantieboek Leren doe je het hele jaar door. Niet altijd even leuk, soms zelfs saai, maar stiekem is leren ook wel heel leuk en spannend. Een kleine ontdekkingsreis, gewoon vanuit je stoel! Dan is het eigenlijk wel jammer dat je daar niet mee door kunt gaan tijdens je vakantie, toch? Gelukkig heeft Young Scientist een goede oplossing: het Young Scientist Vakantieboek!

Reislustige wetenschappers

In het Young Scientist Vakantieboek ga je met onze bewezen wetenschappers de hele wereld rond. In een aantal stappen ga je nieuwe landen en gebieden ontdekken. Daarbij leer je van alles en nog wat over Griekenland, Italie, Antarctica, Belgie en Nederland, Duitsland, Frankrijk en nog veel meer. Zelfs Mars mag niet ontbreken! In ieder hoofdstuk leer je van alles over de geschiedenis, de taal, de gewoonten en nog een paar wetenschappelijke feitjes die afkomstig zijn uit dat betreffende land. Erg leuk om te lezen allemaal, maar daar houdt het niet op.

Zelf doen

In het Young Scientist Vakantieboek mag je ook zelf aan de slag. Niet, zoals je misschien zou verwachten, met allerlei wetenschappelijke proefjes en experimenten, maar juist met rebussen en puzzels die betrekking hebben op de taal en het schrift van het betreffende gebied. Dat maakt het boek niet minder leuk en spannend natuurlijk, bovendien heb je alles bij de hand wat je nodig hebt – behalve een pen of potlood.

Leerzame vakantie

In dit leerzame vakantieboek hoef je je geen moment te vervelen. Er staan genoeg puzzels in voor menig uur hersens kraken, waarbij je van alles leert over verschillende talen. Het boek is geweldig leuk vormgegeven, met veel kadertjes, uitspraken, illustraties en aansprekende foto’s. Hier kom je de vakantie wel mee door!

Informatie

Young Scientist Vakantiedoeboek Veen media, 128 pagina’s, paperback. Prijs: 12,50 euro. Leeftijd: vanaf 9 jaar. ISBN: 9789085715627

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.