logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe young adults serie The Wilds

The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma’s die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama… deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

De tien-episode lange Amazon Original serie is exclusief te zien op Amazon Prime Video vanaf vrijdag 11 december 2020 in meer dan 240 gebieden. De eerste aflevering is te streamen via de volgende Amazon Prime Video social kanalen: Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

streaming-banner-prime-video

Bekijk hieronder de trailer van de Amazon Original serie The Wilds

Cast van The Wilds

In de serie speelt naast de bekende Rachel Griffiths, een mix van bekende en nieuwe gezichten zoals Sophia Ali, ,Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan en Troy Winbush. The Wilds is mede geproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios. Sarah Streicher (Daredevil) heeft de serie gemaakt en dient ook als uitvoerend producent samen met Amy B. Harris (Sex and the City and The Carrie Diaries), Jamie Tarses (Happy Endings) en Dylan Clark (The Batman and Bird Box).

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.