logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: You & Me: Bucketlist voor koppels

Bucketlists zijn helemaal hot. Bijna iedereen heeft er wel een. Jij nog niet? Wát! Weet je niet eens wat een bucketlist is? Hmmm… dan gaan we daar eens aan werken. Wat is een bucketlist… eigenlijk een soort mix tussen een to-dolijstje en een wensenlijstje. Of eigenlijk andersom. Een lijstje met dingen die je graag zou willen doen, en daarna je best gaat doen om ze af te kunnen strepen. You&Me is een bucketlist voor koppels. Die doe je dus niet alleen, maar samen!

Samen aan de slag

You&Me is dan ook geen boek voor jou alleen. Het is echt voor jou en je lief. Ben je dus verliefd, verloofd, getrouwd? Dan zal You & Me, bucketlist voor koppels jou en je partner onvergetelijke momenten bezorgen! Dit grappige doe- en bewaarboek zal getuige zijn van waar de meeste liedjes en films over gaan: de liefde. En je hoeft er niet eens heel erg hard over na te denken. In het boekje staan namelijk al heel veel activiteiten die je samen met je lief kunt uitvoeren, of invullen (er staan namelijk ook genoeg vragen in voor jou of je partner, die je los van elkaar invult en aan elkaar laat lezen).

Verschillende onderwerpen

In het You&Me Bucketlist voor koppels boekje staan honderden leuke uitdagingen die je samen kunt doen. Sommigen zijn groots en vergen wat planning, anderen zijn juist weer klein en kunnen in een vergeten momentje. Of in een volle lift. De meeste opdrachten zijn lief en attent, sommigen grappig en een beetje plagerig, anderen juist weer heel intiem – je kunt zelf bepalen welke van de opdrachten je wel en niet doet natuurlijk. Al met al is het een leuk boekje vol inspiratie actief met elkaar in gesprek te gaan, bezig te zijn en elkaar op alle mogelijke manieren en aspecten te ontdekken. En dat is altijd goed, nietwaar?


Recensie over You&Me Bucketlist voor koppels

Een super leuk en romantisch boekje voor jou en je liefje. Voer verschillende opdrachten uit en verdien daar punten mee. En houd je activiteiten bij natuurlijk! Heb je al een bijzondere taart gebakken? Elkaar durven zoenen in een bushokje? Een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, of je elkaar nu net een weekje kent of al jaren.

Score: 8


Informatie

You&Me Bucketlist voor koppels,
Illustrator: Petra de Pauw
Uitgever: Van Halewyck, 173 pagina’s, paperback.
Vanaf: 16 jaar. ISBN: 9789461316400. Prijs: 15 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.