logo-liggend-wit-donkerblauw

Boek recensie: You are a badass at making money, Jen Sincero

You are a badass at making money

Nu we een zware periode achter de rug hebben met een redelijke crisis, hebben heel wat mensen moeite om het overzicht te bewaren en hun zaakjes weer op de rit te krijgen. Het is niet altijd makkelijk om controle te hebben over je eigen leven, waarbij de financiële situatie één van de meest evidente uitingen is die naar voren komen. Financiële problemen zijn namelijk bijna tastbaar en merkbaar! Maar hey: You are a badass at making money… tenminste… volgens Jen Sincero.

Rust en overzicht

Als ik zo vrij mag zijn om een eigen interpretatie te geven van het boek: zorg dat je door eventuele financiële problemen niet in de stress schiet. Houd je rustig, houd overzicht en bewaak je eigen wereldje. Door open en eerlijk te kijken naar je situatie zul je waarschijnlijk snel een paar knelpunten zien. Kijk vervolgens eens eerlijk naar je leven en vraag jezelf af: heb ik dat wel nodig? Moet je Netflix, Disney+, Prime Video én het meest uitgebreide televisie-abonnement hebben? Heb je een grote, dure auto nodig om je wekelijkse boodschappen te doen en af en toe jezelf naar de sportschool slepen? Zet alles op een rij en maak keuzes. Kies alternatieven, die misschien wat minder zijn, maar nog altijd voldoen. Maakt niet uit wat je buurman heeft, het gaat om jouw leven.

Positief denken

Daarbij is het belangrijk dat je positief in het leven staat. Dat is waar het in You are a badass at making money eigenlijk om draait. Het is niet zozeer van jezelf rijk denken en in een duur pak rondlopen waarna alles vanzelf op je pad komt, maar geloven in een goed resultaat doet al wonderen. Met verschillende affirmatiespreuken (hoe vaker je iets hoort, des te echter wordt het) krijg je in dit boek die positieve vibe wel in de vingers, dat is bijna zeker. Het boek is met een ongelofelijke positieve energie geschreven, waardoor je er als een speer doorheen zoeft.


Ga direct naar You are a badass at making money op BOL.com.

Recensie over You are a badass at making money

Als jij je zorgen maakt om je financiële situatie, dan heb je dat (sorry dat ik het zeg) waarschijnlijk aan jezelf te danken. Mensen willen tegenwoordig te veel, zo niet alles, meemaken en beleven. En dat hoeft helemaal niet. Het mooie is namelijk dat jij er ook weer iets aan kunt doen om er uit te klimmen! Met een ongelofelijke positieve vibe vertelt Jen Sincero hoe je uit die penibele situatie kunt komen, maar ook hoe je er nooit meer in terecht hoeft te komen. Doorzetten, affirmaties en een positieve mindset doen wonderen om jezelf doelen te stellen en ze ook te bereiken. You are a badass… now prove it!

Score: 8


Informatie

Titel: You are a badass at making money
Auteur:
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 288
Type boek: Hardcover
ISBN: 9789022593561
Prijs: 18.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.