logo-liggend-wit-donkerblauw

Deze tekenfilmserie moet je zien: Yo-Kai Watch

yo-kai watch

Maak plaats in je agenda, want vanaf maandag 23 mei, om 15:50 uur, kun je iedere schooldag een gave nieuwe tekenfilmserie zien: Yo-Kai Watch. Yo-Kai Watch gaat over Nathan Adams, voor zijn vrienden ‘Nate’. Hij gaat op een dag het bos in, zoekend naar bijzondere insecten. Hij vind echter een oud speelgoedapparaat. En, zoals het hoort, probeert Nate het apparaat natuurlijk uit. Hij stopt er een muntje in, waarna de verzegelde capsule opent. vanaf dat moment zal Nate een heel ander leven tegemoet zien!

In de capsule zit geen alledaags hebbeding, maar een Yo-Kai wezen genaamd Whisper. Whisper zit al 190 jaar vast in de automaat en als dank voor zijn bevrijding geeft hij Nate een heel bijzonder cadeau, een horloge waarmee alleen hij alle Yo-kai kan zien die verborgen zitten. Iedere Yo-kai heeft een speciale kracht om te helpen problemen op te lossen.

Wat volgt is een ontdekkingsreis vol avontuur op zoek naar Yo-kai waarmee Nate vriendschap sluit, met de vriendschap ontvangt de Yo-kai een horloge waarna Nate ze altijd op kan roepen wanneer hij ze nodig heeft. In plaats van de Yo-kai alleen op te roepen voor grote problemen, roept Nate ze op om zijn alledaagse problemen op te lossen.

Yo-kai Watch is vanaf maandag 23 mei iedere schooldag te zien om 15.50 uur op Nickelodeon. Bekijk de trailer hier:

https://www.youtube.com/watch?v=5tW1JYWSf44&feature=youtu.be

Wat is Yo-Kai?

Whisper en andere Yo-kai zijn kleine wezens uit een parallelle wereld en hebben invloed op het gedrag van mensen. Er zijn Yo-kai, die mensen verdrietig of boos kunnen maken, of juist heel erg blij. Er zijn zelfs Yo-kai die zorgen voor de vlinders in je buik. Nu Nate de enige persoon is die Yo-kai kan zien, probeert hij zoveel mogelijk nare Yo-kai te temmen. Met zijn horloge probeert Nate mensen en Yo-kai te helpen en dat zorgt voor vele spannende avonturen en ongebruikelijke vriendschappen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.