logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, grote ideeën op een groter scherm


Je ziet het al aan de naam: de Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 heeft een imposant scherm van 12,4 inch. Dat scherm heeft een beeldverhouding van 3:2, waardoor het voor veel toepassingen geschikt is: zelfs voor productieve taken. De tablet is daarmee ideaal voor werk en vrije tijd. Het tablet beschikt verder over een resolutie van 3048 x 2032 met een pixeldichtheid van 294 pixels per inch (PPI). Met een batterijcapaciteit van 10.000 mAh kun je extra lang genieten van je favoriete entertainment. Mocht de batterij dan toch opraken, is hij dankzij de 120W HyperCharge razendsnel opgeladen.

Powerhouse

De Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 draait op de krachtige 4nm Snapdragon® 8 Gen 2 chipset. Door deze te combineren met Xiaomi HyperOS introduceert Xiaomi Pad 6S Pro drie revolutionaire nieuwe functies, waaronder Home screen+, Cross-device samenwerking en Xiaomi Smart Hub, waarmee apparaten binnen je smart home beter met elkaar verbonden zijn.

Home screen

Met Home Screen+ kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de tabletinterface communiceren met hun smartphones (door berichten of oproepen te beantwoorden) zonder rechtstreekse interactie met hun smartphones. De fotofunctie van de Notes-app op verschillende apparaten maakt gebruik van de cameramogelijkheden van smartphones, waardoor je afbeeldingen rechtstreeks kunt vastleggen en insluiten in notitie op de tablet.

Smart hub

Het nieuwe Xiaomi Smart Hub verbindt maximaal zeven apparaten tegelijk, waardoor gehele netwerk van apparaten is binnen handbereik is. Met NFC-compatibele Tap to Share-functionaliteit vereenvoudigt Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 bestanden delen met een simpele tik. Content creators kunnen gebruik maken van de Director-modus in de Camera-app. Deze tovert de tablet om in een professionele monitoringstool die is gekoppeld aan de smartphone, zodat je altijd het juiste moment vastlegt.

Accessoires

Om de ervaring met Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 verder uit te breiden zijn de Xiaomi Focus Pen en het Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad-toetsenbord geïntroduceerd. Met deze hulpmiddelen veranderd de Pad 6S 12.4 in het ultieme mobiele workstation. Dankzij de geïntegreerde touchpad zijn gebruikers beter in staat bestanden te selecteren en ingewikkelde videobewerkingen met precisie te beheren. De nieuw ontworpen Xiaomi Focus Pen, uitgerust met 8192 niveaus van drukgevoeligheid en een sampling frequentie van 240 Hz, biedt een ultieme schrijfervaring. Het reactievermogen wordt verder verbeterd door de ultralage latentie van slechts 5 ms, een merkbare verbetering tegenover de vorige generatie. Uitgerust met een multifunctionele Spotlight-knop versterkt de Xiaomi Focus Pen de functionaliteit die verder gaat dan alleen schrijven. De Focus Pen is daarom ook onmisbaar voor het snel vastleggen van beelden en het maken van aantekeningen, zonder het creatieve proces te onderbreken.

Prijs en beschikbaarheid

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 zal verkrijgbaar zijn in één kleuroptie: Grafietgrijs. Het tablet wordt geleverd met 2 opslagvarianten, vanaf €699,99 en is online verkrijgbaar bij MediaMarkt en Mi.com.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.