logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Xiaomi komt met twee vlaggenschepen: de Xiaomi 12T-serie


Xiaomi heeft laten weten dat ze op 4 oktober wereldwijd hun nieuwe Xiaomi 12T smartphone-serie zullen presenteren. Het wereldwijde lanceringsevenement, dat de veelbelovende titel ‘Make Moments Mega’ heeft gekregen, zal op 4 oktober om 14:00 in München van start gaan. Naast de nieuwe Xiaomi 12T-serie worden ook enkele andere AIoT-apparaten onthuld. Het evenement wordt in 9 talen live gestreamd; Nederlands zit daar niet bij, maar wij kunnen inhaken op de Duitse of Engelse livestream.  

De Xiaomi 12T-series zal de lat voor mobiele fotografie opnieuw hoger leggen (op de afbeelding hierboven zie je al dat er gesproken wordt over een 200 megapixel sensor!) en krijgt als thema ‘Make Moments Mega’. Naast de Xiaomi 12T-serie worden ook andere AIoT-apparaten onthuld die het leven onderweg en thuis slimmer maken, zoals de Redmi Buds 4 en 4 Pro, Redmi Pad en de Smart Band 7.

Het nieuwe vlaggenschip zal worden gepresenteerd in het BMW Welt Auditorium in München. “We zijn trots dat we dit nieuwe wereldwijde lanceringsevenement organiseren in Duitsland, de plek waar Xiaomi ook zijn Europese hoofdkantoor heeft. München is de rijkste en meest ontwikkelde stad in de regio en vormt de ideale omgeving om de positionering van de Xiaomi 12T series te laten zien. We geloven dat de charme van deze stad meer waarde geeft aan momenten mega te maken” – zegt Wen Ou, Xiaomi Algemeen Directeur West-Europa. “Na het succes van de Xiaomi 11T-serie, waarvan er in augustus van dit jaar al meer dan 1.800.000* waren verkocht in heel West-Europa, zijn we klaar om onze gebruikers en fans te overtuigen met de nieuwe serie die erop gericht is om elk moment van het dagelijks leven uniek te maken”.

Volg de Engelse livestream op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.