logo-liggend-wit-donkerblauw

Xbox: nieuwe wireless controllers en backward compatible Xbox games

Onlangs heeft Microsoft op Xbox Wire twee nieuwe Xbox Wireless controllers geïntroduceerd: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition. Daarnaast heeft Xbox aangekondigd dat vanaf 31 maart Xbox Game Pass Ultimate leden in 22 landen 16 originele Xbox- en Xbox 360 titels kunnen spelen via de cloud op Android-telefoons en -tablets, en binnenkort zullen er meer games komen.

Xbox Wireless controllers

De Xbox Wireless controller – Electric Volt brengt een energiek, geel kleurenthema dat nog niet bij eerdere Xbox hardware te zien was en is vergelijkbaar met onze opvallende Shock Blue- en Pulse Red controllers. De Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is de derde editie in onze Camo-serie en de eerste van de nieuwe generatie gaming, met een unieke lifestyle twist met een palet van dieprode, grijze en zwarte tinten.

Beide controllers bevatten Post Consumer Recyclable (PCR) materialen als onderdeel van onze toewijding om duurzamer te worden gedurende de levenscyclus van Xbox producten, en hun ontwerpen zijn vanaf 21 april te vinden in de Xbox Gear Shop als onderdeel van de Xbox Icon Collection. De Xbox Wireless controller – Electric Volt is vanaf 27 april beschikbaar in de meeste Xbox markten wereldwijd en de Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is vanaf 4 mei verkrijgbaar. Beide controllers kunnen worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.


Op zoek naar coole gadgets?


Backward Compatible Xbox games op Xbox Cloud Gaming (bèta)

Leden kunnen een scala aan games op mobiel spelen, van originele Xbox-titels zoals Elder Scrolls III: Morrowind tot 360 hits Banjo-Kazooie, Fable II en Fallout: New Vegas. Touch controls, die het voor gamers gemakkelijker maakt om zonder controller in een game te springen, wordt ook ingeschakeld voor titels als Jetpac Refuelled, Viva Pinata en Viva Pinata TIP. Het naar de cloud brengen van deze titels is weer een grote stap in onze voortdurende reis om de geschiedenis van gaming te behouden.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.