logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak jouw gaming S.P.E.C.I.A.L. met de nieuwe Xbox wireless controller – Fallout

Rechtstreeks uit de Vault onthult Microsoft de geheel nieuwe Xbox draadloze controller – Fallout editie, exclusief voor jou in Xbox Design Lab! Maak je klaar om een ​​duik te nemen in de meeslepende wereld van een van de meest geliefde gamefranchises. Deze controller met Fallout-thema is een oprecht eerbetoon aan het iconische personage uit de serie waar we allemaal dol op zijn, Vault Boy, en laat elk van zijn unieke SPECIALE eigenschappen zien. Verzeker je plek in de woestenij en bemachtig vandaag nog deze epische toevoeging aan je gamingarsenaal!

Vault Boy design controller

Deze controller is ontworpen met een collage van enkele van de meest iconische Vault Boy-voordelen uit de geschiedenis van de franchise. De witte achtergrond met de grijze etsen van het personage zorgt ervoor dat het ontwerp al deze memorabele momenten kan bevatten, terwijl er nog steeds ruimte overblijft om alle kleuren toe te voegen waar je van houdt! Het blauw en geel gekleurde Vault Boy- en Vault-Tec-embleem rond de Xbox-knop sluiten volledig aan bij de esthetiek die de post-apocalyptische games visueel vertegenwoordigt. En als je goed kijkt, vind je in de collage ook enkele verborgen paaseieren die je niet wilt missen!

Xbox design Lab

Met Xbox Design Lab kun je ook je Fallout-controller personaliseren om een ​​werkelijk SPECIALE configuratie te creëren. Kom in stijl uit je kluis terwijl je kiest uit een verscheidenheid aan knopstijlen die zijn samengesteld voor jouw Fallout-kleurenschema. Van het iconische blauw en geel dat doet denken aan de gewelven, het zilver en grijs dat de Brotherhood of Steel vertegenwoordigt, of een andere kleurencombinatie die je favoriete Fallout-kleurenschema vertegenwoordigt. Je kunt je uitrusting zelfs nog verder upgraden met metalen triggers en D-pads, rubberen handgrepen aan de zij- en achterkant en een persoonlijke gravure, zodat niemand in de nederzetting jouw controller voor die van hen zal verwarren.

Extra functies

Deze controller zit ook boordevol extra functies die je helpen te overleven in een post-apocalyptische wereld. Je kunt deze rijke, verhaalgebaseerde games lange tijd verkennen met een batterijduur van meer dan 40 uur. Je kunt je nieuw aangepaste controller ook op verschillende platforms gebruiken, omdat deze zowel Bluetooth als Xbox Wireless-verbindingen ondersteunt. Van het opnemen tegen Appalachia met je vrienden in Fallout 76 tot het bouwen van je eigen kluis op mobiele apparaten in Fallout Shelter : deze controller is de perfecte metgezel.* Elke Xbox Design Lab-controller wordt geleverd met een 3,5 mm-aansluiting, en zodra je verbinding hebt gemaakt met je favoriete compatibele headset, zodat u kunt genieten van de geluiden van de bestraalde wereld om u heen terwijl u met vrienden chat. Bewaar je favoriete momenten uit de games met behulp van de speciale Xbox-deelknop, en wijs je controllers opnieuw toe aan jouw smaak met behulp van de Xbox-accessoire-app.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.