logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wikkel je XBOX Series X in een nieuwe skin


Ben je een beetje uitgekeken op je zwarte XBOX Series X? Dan heeft Microsoft goed nieuws. Je kunt je console namelijk een nieuw jasje geven! Het is een toffe reactie op de limited editions die je regelmatig voorbij ziet komen. Ook dit jaar komen er weer een aantal Xbox Series X Console Wraps. Deze kun je makkelijk aanbrengen, maar ook weer verwijderen en verwisselen.

Drie ontwerpen XBOX Skin

Er zijn drie opvallende ontwerpen om uit te kiezen – maak je Starfield-opstelling compleet met een Starfield-ontwerp dat perfect past bij de onlangs uitgebrachte Starfield-controller en -headset , en we lanceren ook twee camouflagekleuren om uit te kiezen, Arctic Camo en Minerale Camo.

De wikkels zijn speciaal ontworpen voor Series X en hebben een op maat gemaakte, nauwkeurige pasvorm. Aan elk detail is gedacht om ervoor te zorgen dat de prestaties van uw console behouden blijven – de ventilatieopeningen zijn allemaal vrij en er zijn kleine voetjes toegevoegd aan de onderkant van de wikkels om ervoor te zorgen dat de lucht vrij door de console kan stromen. Gemaakt met massieve kernpanelen die zijn gelaagd met hightech stoffen afwerkingen, worden de wraps rond je console gevouwen en vastgezet met een klittenbandsluiting. De binnenkant van de draagdoeken zijn bedrukt met siliconen ontwerpen die de draagdoek op zijn plaats houden.   

Verken het Starfield-universum in stijl 

De door Starfield geïnspireerde console-omslag herontdekt je console als een on-board avionica-module die je door je avonturen loodst. De belangrijkste interne componenten van de console worden gemarkeerd via een omlijnd toegangspaneel en op games geïnspireerde graphics. De skin is perfect toegespitst op de consolefunctionaliteit, met een in-game twist. Deze skin voelt zacht, glad wit, hightech aan, met levendig bedrukte grafische en voelbare afbeeldingen op het oppervlak. De binnenkant heeft een zachte glans, met een siliconen zwaartekrachtgolfprint voor grip en stabiliteit. Reik door het kleurrijke Constellation-lint om je module aan te zetten en ga naar de sterren met het bronzen metalen Constellation-insigne op de wikkelsluiting. 

De Xbox Series X console wrap – Starfield zal op 18 oktober verkrijgbaar zijn voor €49,99, en de Mineral Camo wrap zal op 10 november beschikbaar zijn voor €44,99. Deze wraps zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store.

Camoufleer je console 

Wikkel je console het door Xbox ontworpen camouflagepatroon. Kies tussen het grijze en witte kleurenpalet Arctic Camo voor een neutraal en rustig effect, of maak een gedurfd statement met een heldere Mineral Camo met blauwe en paarse tinten. Elke optie heeft een zachte microfiber buitenstof. De persoonlijkheid van je console veranderen of matchen met je Arctic- en Mineral Camo-controllers is nu eenvoudig! 

Zowel de Arctic Camo als de Mineral Camo Xbox Series X Console Wraps worden op 10 november gelanceerd in de VS en Canada, en Mineral Camo wordt op 10 november in Europa gelanceerd. Pre-orders beginnen vandaag in de Microsoft Store voor 44,99 Euro.  

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.