logo-liggend-wit-donkerblauw

Xbox Family Settings app: uitgaven van kinderen beheren

De Xbox Family Settings app biedt nieuwe functies om de uitgaven van kinderen te beheren. Sinds de lancering van de Xbox Family Settings app vorig jaar is ons doel altijd geweest om ouders en wettelijke voogden in staat te stellen om overal te genieten van de videogame ervaring van hun kinderen. De app is gratis beschikbaar op iOS en Android en stelt ouders in staat om kinderaccounts aan te maken, schermtijdlimieten in te stellen, op meldingen te reageren, te bepalen met wie kinderen kunnen spelen en chatten, en meer, allemaal vanaf hun telefoon.

Xbox Family Settings app uitgaven beheren

Een van de meest voorkomende feedback van ouders op de app ging over de mogelijkheid om de uitgaven van kinderen te beheren en bij te houden. We hebben naar deze feedback geluisterd en zijn vandaag verheugd om de komst van verschillende nieuwe functies voor de app aan te kondigen, waarmee je de uitgaven van jouw kind kunt beheren:

  • Stel bestedingslimieten in
  • Vraag om te kopen
  • Bekijk het beschikbare bedrag op de rekening van jouw kind

Download de Xbox Family Settings app vandaag nog gratis voor iOS en Android om aan de slag te gaan en eenvoudig gamen voor je gezin te beheren!

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.