logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Xbox app (bèta) komt beschikbaar op Android


Xbox heeft op Xbox Wire aangekondigd dat de nieuwe Xbox app (bèta) op mobiel wordt uitgerold, naast nieuwe Xbox-accessoires die vanaf 10 november verkrijgbaar zijn. Bovendien is de nieuwe Microsoft Store op Xbox nu live voor alle gebruikers. Verdere details kan je hieronder lezen.

Nieuwe Xbox app (bèta)

De nieuwe Xbox app is vanaf vandaag beschikbaar als bètaversie op Android en maakt het voor alle gamers gemakkelijker om verbonden te blijven met hun vrienden, games en plezier, thuis of onderweg, ongeacht het apparaat dat ze verkiezen om op te spelen. Deze update markeert de volgende stap in onze reis om je een verenigde Xbox experience te bieden op alle apparaten die Chris Novak, hoofd van Xbox Research and Design, vorige maand deelde. De volgende Xbox app (bèta) komt naar alle door Xbox ondersteunde markten en alle gamers worden vanaf vandaag uitgenodigd om deze te downloaden en uit te proberen. Fans kunnen de app nu downloaden uit de Google Play Store.

Nieuwe Xbox-accessoires

We hebben een nieuwe reeks next-gen Xbox accessoires. Naast de Carbon Black en Robot White Xbox Wireless controllers die we eerder hebben onthuld, hebben we de nieuwe Shock Blue Xbox Wireless controller aangekondigd. De Shock Blue controller heeft een levendige nieuwe tint, nog niet gezien op een van onze vorige controllers. Voor fans die op pc gamen, hebben we onze pc controllerbundels geüpdatet met de nieuwe Xbox Wireless controller. We hebben ook onze nieuwe oplaadbare batterij oplossing geïntroduceerd: de Xbox oplaadbare batterij + USB-C-kabel, waarmee gamers kunnen opladen terwijl ze spelen. De nieuwe Xbox Wireless-controllers, in alle drie de kleurvariaties, zullen vanaf 10 november in geselecteerde markten wereldwijd verkrijgbaar zijn. De Xbox oplaadbare batterij + USB-C-kabel is tevens vanaf 10 november verkrijgbaar in geselecteerde markten over de hele wereld.

Op 22 september zijn ook de pre-orders voor de nieuwe reeks Xbox accessoires gestart.

Nieuwe Microsoft Store op Xbox

De nieuwe Microsoft Store op Xbox is nu ook live beschikbaar voor alle gebruikers en maakt het nog veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Nieuwe functies zijn onder meer merkbaar met snellere starttijden, opnieuw ontworpen intuïtieve zoekfunctionaliteit en verbeterde veiligheidsinstellingen waar ouders dol op zullen zijn. Bekijk de What’s In Store blog voor volledige details.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.