logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nostalgische tekenfilmserie: X-Men ’97 op Disney Plus


X-Men ’97, het langverwachte vervolg op de klassieke animatieserie uit de jaren 90, brengt de geliefde mutanten terug naar het scherm in een epische reis die fans van alle leeftijden zal betoveren. Stap terug in de tijd naar het iconische tijdperk van de jaren 90, waar de X-Men, een team van mutanten met buitengewone krachten, opnieuw worden geconfronteerd met uitdagende en gevaarlijke situaties.

Nieuwe oude X-Men

In deze nieuwe serie worden de X-Men geconfronteerd met een wereld die hen nog steeds vreest en haat, maar ook met een onverwachte en gevaarlijke toekomst die hun krachten tot het uiterste zal testen. Met de bekende personages zoals Wolverine, Cyclops, Storm en Rogue, samen met nieuwe gezichten en bedreigingen, belooft X-Men ’97 een spannend avontuur te worden vol actie, mysterie en emotionele diepgang.

Merchandise koop je bij:

Bekijk de trailer van X-Men 97

Nostalgie ten top

Fans kunnen zich verheugen op het herleven van de nostalgie van de originele serie, terwijl ze ook nieuwe verhaallijnen en ontwikkelingen ontdekken die deze geliefde personages en hun wereld verder verkennen. Of je nu een langdurige fan bent van de X-Men-franchise of nieuw bent in het universum, X-Men ’97 belooft voor iedereen iets te bieden te hebben.

Vanaf 20 maart op Disney+

Mis het niet wanneer X-Men ’97 op 20 maart exclusief streamt op Disney+. Bereid je voor om opnieuw verliefd te worden op deze onvergetelijke helden terwijl ze zich wagen aan een nieuwe reeks avonturen en uitdagingen die de grenzen van hun krachten en vriendschappen testen.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.