logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Workshop: Taarten van Guusje


taarten van guusjeBij taarten van Guusje kun je niet alleen terecht voor mooie en heerlijke taarten, maar je kunt ze ook nog eens leren zelf te maken in een workshop of tijdens een kinderfeestje. Gezellig samen creatief aan de slag en ook nog eens een eindresultaat om te smullen!

De activiteit is geschikt voor:
Guusje geeft workshops voor groot en klein, jongens en meisjes. Kortom iedereen die het leuk vindt om taarten of cupcakes te (leren) bakken en decoreren. De kinderfeest-workshops zijn voor kinderen vanaf 5 tot ongeveer 12 jaar. Je kunt een workshop boeken vanaf 7  kinderen. Voor volwassenen zijn er workshops vanaf 6 personen. Erg leuk voor een vriendinnendag, babyshower of vrijgezellenfeestje. De workshop wordt op jouw locatie gegeven in de omgeving van Nijmegen en Beuningen. De aanwezigheid van een lange tafel (of meerdere korte natuurlijk) is een vereiste voor deze workshops.

taarten van guusje2Deze activiteit(en) kun je hier doen:
Voor kinderfeestjes heb je keuze uit 3 verschillende workshops.

1. Ieder kind gaat in 2 uur tijd een boltaartje (12 cm) vullen, bekleden en deze zelf decoreren.

2. Elk kind krijgt zes cupcakes en deze mogen ze zelf naar eigen smaak gaan vullen. Na het vullen gaan de kinderen creatief aan de slag om de mooiste creaties van fondant te maken als decoratie voor op de cupcakes.

3. Wanneer de kinderen 8 jaar zijn, kun je ook kiezen voor een workshop cake pops maken. De cakepops worden eerst door de kinderen zelf gebakken. Eenmaal klaar, worden ze in de (gekleurde) chocola gedipt en natuurlijk versierd met fondant en andere mooie versiering.

Voor volwassenen worden er verschillende taarten workshops gegeven. Je kan kiezen uit de basistaart, een stapeltaart, of een themataart.

Tijdsduur van het feestje:
De kinderfeestjes duren allemaal ongeveer 2 uur. De tijdsduur voor de volwassenenworkshops zijn afhankelijk van de taart.

Extra informatie:
Bij taarten van Guusje kun je ook terecht als je een speciale taart wil laten maken. En het maakt niet uit voor welke gelegenheid, van bruidstaart tot traktaties voor op school. Het maakt niet uit, maar 1 ding is zeker: het resultaat is altijd prachtig!

Taarten van Guusje
Leeftijd: kinderfeestje 5-12 jaar, volwassenen
Kosten: kinderfeestje vanaf € 15,- per kind, minimaal 7 kinderen, volwassenen prijs op aanvraag via website
Adres: komt naar jouw feest locatie toe, omgeving Nijmegen/Beuningen

[disclaimerfeestje]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.