logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Workout proof: Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones

De onlangs gelanceerde Sony sportheadphone zijn nu beschikbaar voor pre-order. Een goede gadget voor een workout en een actieve levensstijl. Of er nu gefitnest of geroeid wordt, de sound van EXTRA BASS geeft de performance een boost. Daarnaast kan er ook mee gebeld worden.

Geen gerommel meer met snoertjes: elk van deze koptelefoons maakt draadloos verbinding met een smartphone. Zo kunnen de muziek en podcasts overal mee naartoe. Dankzij LDAC en Bluetooth streamen ze de hoogst mogelijke audiokwaliteit. Ze hebben een lange batterijduur van minstens zeven uur, dus het sporten hoeft niet onderbroken te worden.

De wasbare, draadloze MDR-XB80BS

De IPX5-rating is wat de sportkoptelefoon bijzonder maakt. Dit betekent dat de headset in de zon en de regen gedragen kan worden en dat het mogelijk is om hem na een zware sessie te wassen. De MDR-XB80BS heeft een batterijduur van 7 uur en weegt 27g. Een handige headset waarmee extra goed op de sportsessie gefocust kan worden.

Dankzij de oorhaken en mogelijkheid om de kabel aan te passen zit deze koptelefoon stevig op het hoofd vast, zodat er ongehinderd bewogen kan worden. Deze draadloze koptelefoon is uitgevoerd met verschillende oortjesformaten en wordt samen met een draagbaar etui geleverd.

Een simpele en eenvoudige sportsessie met de MDR-XB50BS

Lopen in de regen of zweten tijdens een krachttraining is geen probleem voor de MDR-XB50BS met IPX4-rating. De EXTRA BASS geluidsprestatie maakt dat er volledig in de muziek wordt opgegaan. Dankzij de batterijduur van meer dan 8 uur kan dit zonder pauze.

Dankzij de eenvoudige bediening kunnen telefoontjes met deze draadloze koptelefoons gemakkelijk beantwoord worden. Ook kunnen tracks overgeslagen of gepauzeerd worden. Dankzij de boogvormige steunen zit deze koptelefoon veilig in het oor vast, zodat er ongehinderd gesport kan worden.

Droom urenlang weg met de MDR-XB70BT

Met een batterijduur van 9 uur is de MDR-XB70BT draadloze headset de beste optie voor een weekendavontuur of een dagelijkse rit naar het werk en terug. De Draadloze Bluetooth met NFC zorgt ervoor dat de telefoon en de headset op simpele wijze met elkaar worden verbonden. De ingebouwde microfoon en HD Voice Support kunnen gebruikt worden om dringende telefoontjes handenvrij te beantwoorden.

Deze draagbare koptelefoons zijn uitgevoerd in een flexibele achter-de-nek-stijl. Met deze oortelefoon kan er overal en altijd naar muziek met zware bassen geluisterd worden. Ze zijn licht en comfortabel, zodat beweging geen probleem is. Ze zijn daarnaast eenvoudig te bedienen.

De MDR-XB80BS kost € 140 en is uitgevoerd in blauw, zwart of rood. Nu beschikbaar voor pre-order.

De MDR-XB50BS kost € 80 en is uitgevoerd in blauw, zwart of rood. Nu beschikbaar voor pre-order.

De MDR-XB70BT kost € 90 en is uitgevoerd in blauw, zwart of rood. Nu beschikbaar voor pre-order. 


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.