logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Worden dierenparken ook in 2018 het favoriete Dagje Uit? Spaar ze bij Jumbo Supermarkten!


de hoogste korting voor het leukste dagje uitFlamingo’s spotten en kijken hoe olifanten er in het echt uitzien. Nederlanders bezoeken het liefste bijzondere dieren als ze een dagje eropuit trekken, blijkt uit onderzoek onder ruim 33.000 Jumbo klanten. Het afgelopen jaar hebben zij massaal dierenparken bezocht met de Dagje Uit-actie. Vanaf 14 maart kan er weer gespaard worden voor nieuwe uitjes. Van een dagje slenteren door de dierentuin en plezier in een pretpark tot relaxen in de sauna of het opzoeken van spanning en sensatie tijdens het skydiven. Met meer dan zeventig deelnemende locaties door heel Nederland en zelfs in het buitenland is er voor iedereen wat wils. 

Volop keuze voor jong en oud

Nu het voorjaar in aantocht is, willen we niets liever dan samen eropuit trekken. Gezellig met het hele gezin, romantisch met zijn tweeën of met een groep vrienden. Bijvoorbeeld naar pretpark Julianatoren, Madurodam of het Spoorwegmuseum. Gelukkig valt er bij Jumbo ook in 2018 weer volop te kiezen voor jong én oud. Nieuw dit jaar zijn theatervoorstellingen voor het hele gezin, zoals De Kleine Zeemeermin De Musical of Fien en Teun. In 2017 werden Burgers’ Zoo, Diergaarde Blijdorp, Dierenpark Amersfoort en de Apenheul (gedeelde 3eplaats) het meest bezocht door Jumbo klanten. Phantasialand voert de lijst met meest aanbevolen parken aan.

Kortingsmunten

Klanten krijgen van woensdag 14 maart tot en met dinsdag 1 mei bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van €2,50. Daarmee sparen zij voor korting op een leuk dagje uit. Dit kan oplopen tot €25 korting per entreekaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 6 januari 2019 via Jumbo.com/dagjeuit.

Kleurwedstrijd

Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo weer een Dagje Uit kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de Dagje Uit kleurplaat ophalen bij de winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. De mooist ingekleurde tekening van Nederland wordt beloond met een speciaal Gouden Ticket. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met zijn of haar hele gezin een jaar lang toegang tot alle deelnemende parken. Naast deze landelijke hoofdprijs is er ook in elke Jumbo winkel een winnaar. Deze lokale kunstenaar wint voor zijn of haar hele gezin entreekaarten voor een Dagje Uit. 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.