logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: With Love seizoen 1, een vrolijke kerstroman

With Love serie 1

De officiële trailer en beelden voor seizoen één van de nieuwe Prime Video-serie With Love zijn nu te zien. Alle vijf afleveringen van With Love zullen op 17 december op Prime Video in première gaan in diverse landen waaronder Nederland. In het nieuwe jaar volgt een wereldwijde release.

streaming-banner-prime-video

Bekijk de trailer van With Love

Wanneer liefde vinden een missie is

De romantische komedieserie die zich afspeelt op meerdere feestdagen, is geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett. De serie volgt broer en zus Lily en Jorge Jr., op een missie om liefde te vinden. In elk van de vijf afleveringen navigeren Lily, Jorge Jr. en de hele Diaz familie door de hoogte- en dieptepunten van de liefde tijdens een andere feestdag gedurende het jaar: Kerstavond/Nochebuena, Oudejaarsavond, Valentijnsdag, onafhankelijkheidsdag, en Dia de los Muertos.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.