logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Winter doeboek van Denksport junior


Het Winter Doeboek van Denksport Junior is een geweldig boek om de koude en natte dagen goed door te komen. Het staat vol vrolijke en verrassende puzzels, met voor ieder wat wils. Zo kun je lekker letters zoeken in een woordzoeker, Zweedse Cijfercodes oplossen, maar je kunt ook helpen om doolhoven op te lossen, lijnpuzzels te tekenen of aan de slag te gaan met rijmwoorden. De puzzels zijn goed op niveau van kinderen van 6 tot 10 jaar, waarbij iedere pagina leuk is aangekleed met een vrolijke illustratie.

Natuurlijk is en blijft het lastig om voor zo’n grote doelgroep leuke en interessante puzzels te bedenken: de ontwikkeling van kinderen gaat in die leeftijdsfase zo ontzettend hard! Kinderen van 6 kunnen misschien niet lezen, kinderen van 10 zijn al bezig met keersommen en delen. Toch staat er voor ieder wat in – en is het Winter Doeboek vooral geschikt voor gezinnen met kinderen uit een wat bredere leeftijdscategorie, zodat ieder het op zijn eigen niveau aan de slag kan. Gelukkig zitten er ook een aantal puzzels in die tijdloos zijn, zoals een ‘zoek de verschillen’ of een doolhof. De letters in het boek zijn van een fors formaat, wat beginnend lezers zeker zal helpen.

Het Winter Doeboek is een lekker groot full colour puzzelboek met maar liefst 160 pagina’s waar kinderen van 6 tot 10 jaar de hele winterperiode plezier van hebben. Het Winter doeboek verschijnt 1x per jaar en is te koop in de winkels voor € 7,95 of te bestellen op www.denksport.com/junior.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.