logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win X-Men: Dark Phoenix op dvd


De bekende Hollywood-producer Simon Kinberg (X-MenThe Martian, Logan) maakte met Dark Phoenix zijn langverwachte debuut als regisseur. In X-Men: The Last Stand kwamen al elementen terug uit de Dark Phoenix saga, maar in deze laatste X-Men film van 20th Century Fox gaat Kinberg daar nog veel dieper op in. Hij zet Jean Grey in het middelpunt. In de film wordt zij geraakt door een kosmische kracht waardoor ze in één van de sterkste mutanten ooit transformeert. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten en persoonlijke demonen verliest Jean de controle en verandert ze in de Dark Phoenix. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en dreigt de planeet te vernietigen. Lukt het de rest van de X-Men om in dit laatste hoofdstuk de wereld te redden zonder Jean op te offeren?

Over X-Men: Dark Phoenix

Hoofdrolspelers Sophie Turner, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence keren terug in de spectaculaire ontknoping van de X-Men saga! Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey (Sophie Turner) in Dark Phoenix, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer controle over de situatie verliest, moeten de X-Men hun krachten bundelen en het opnemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: één van hun eigen mensen!

Ga direct naar X-Men: Dark Phoenix op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.