logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

WK sloffen van Hot Potatoes


Draag deze sloffen met trots, plof op de bank – om vervolgens op te springen als Nederland (bijna) scoort – of trek ze gewoon aan naar de kroeg. Waar je het WK ook kijkt, Hot Potatoes is daar om je te ondersteunen – in goede én slechte tijden!

Nadat we ons in 2018 helaas niet wisten te kwalificeren voor het WK, zijn we nu ‘stronger than ever’ (een beetje zelfvertrouwen misstaat niemand 😉)! We kunnen ons land eindelijk weer aanmoedigen. Op sokken de Oranje leeuwen aanmoedigen: niks voor jou! Wie wil er nou stilletjes en onopgemerkt blijven? Wie Hot Potatoes draagt, heeft daar geen last van. Alles draait om comfort met een hippe touch. Hot Potatoes is bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. Ze zijn comfortabel, hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was. Conclusie: ook na het WK loop jij er warmpjes bij!

De unieke WK-editie Hot Potatoes zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar jij kunt ze hier winnen. Volg ook Hot Potatoes op Instagram: @wijzijnhotpotatoes en doe mee met de winactie op https://www.wijzijnhotpotatoes.nl/wk-campagne/

Over Hot Potatoes

​Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of ‘listo’ op z’n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (28-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.