logo-liggend-wit-donkerblauw

Alles over de actiefilm Devotion


1950, Koreaanse Oorlog. Twee jonge mannen, Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors), worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tom is marineofficier, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten. Devotion is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos en wordt geregisseerd door J.D. Dillard met in de hoofdrollen onder andere Glen Powell (Top Gun: Maverick, Hidden Figures), Jonathan Majors (Da 5 Bloods, White Boy Rick) en Joe Jonas.

Bekijk de trailer van Devotion

Over de productie van Devotion

Devotion is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos en de regie is in handen van filmmaker J.D. Dillard (‘Sleight’, ‘Sweetheart’). Het script is geschreven door Jake Crane en Jonathan A.H. Stewart. Naast hoofdrolspelers Majors en Powell maken Joe Jonas, Christina Jackson en Thomas Sadoski ook een deel uit van de cast.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Diana van Os avatar
    Diana van Os

    Ik.doe heel graag mee voor mijn zoon die heel graag naar deze film wil


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.