logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wintertips voor ultieme winterpret

IJskoude handen, donkere dagen, de lekkerste warme chocolademelk ooit maken en volop sneeuwpret! Het is weer bijna zover, de koude wintermaanden komen er weer aan en om jou en je kleintjes op te vrolijken hebben wij vijf tips voor leuke activiteiten in de winter. Als je genoeg hebt van de buitenpret, dan hebben we ook een mooie winactie voor je! Wij geven 4 bioscoopkaarten weg voor de film Buurman en Buurman Winterpret (tip 5).

  1. Bezoek een kunstijsbaan. Heerlijk schaatsen met je kinderen is altijd erg gewild om te doen in de winter. Alle ijsbanen bieden de mogelijkheid schaatsen te huren en lessen te nemen, dus je hoeft niet eens zelf schaatsen te hebben. Hoe simpel is dat!
  2. Het gure weer geeft de ultieme mogelijkheid om samen met de kinderen (kerst) koekjes te bakken of cupcakes te maken. Versier ze met kerststerren, dennenboom of sneeuwpop voor een extra leuk en winters effect!
  3. Ontdek de sneeuwpret. Ga het bos in en maak een prachtige sneeuwpop. Tenminste als er voldoende sneeuw ligt natuurlijk!
  4. Heb je genoeg van de kou? Dan kun je lekker warm spelen in de indoor speelparadijzen.
  5. Ga een middagje met de kids naar de film.  Je favoriete buurmannen hebben een nieuw bioscoopavontuur over Winterpret. Deze winter wordt het lachen geblazen wanneer de buurmannen zich klaarmaken voor de Feestdagen, wat natuurlijk niet op rolletjes loopt. De voorbereidingen van de buurmannen zorgen voor veel hilarische en ongemakkelijke situaties. Jij en de kleintjes kunnen vanaf 28 november de geliefde buurmannen zien in alle Nederlandse bioscopen, op 18 november gaat de film al in première bij geselecteerde bioscopen van o.a. Pathé en Vue.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.