logo-liggend-wit-donkerblauw

Geef films met vaderdag van Universal

Onze filmsuggesties voor stoere actiefilms voor vaderdag zijn de films Gemini Man, The Rhythm Section en Let Him Go. Maak jij je vader blij met films waar actie, spanning en een beetje drama in zit?

Gemini Man

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong. Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff, Billy Ray en Darren Lemke.

Lees onze review over Gemini Man.

The Rhytm Section

Blake Lively is Stephanie Patrick, een vrouw die haar ondergang tegemoet gaat nadat haar familie is omgekomen tijdens een vliegtuigcrash. Wanneer ze erachter komt dat dit geen ongeluk was belandt Stephanie in de duistere en complexe wereld van de internationale spionage, op zoek naar wraak. Haar zoektocht leidt haar naar Iain Boyd (Jude Law), een voormalige MI6 agent die haar opleidt om de daders te pakken te krijgen. Wanneer ze niks meer te verliezen heeft, transformeert Stephanie van slachtoffer naar sluipmoordenaar. Niets is wat het lijkt in deze zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond.

Let Him Go

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zo maar laat gaan, waardoor George en Margaraet gedwongen worden om te vechten voor hun familie.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

 2. Willem de Wal avatar

  Leuk, dat wordt zo een mooie vaderdag.

 3. Will avatar

  Ik heb graag meegedaan

 4. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super waag graag een kansje


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.