logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de trailer van The Dark Pictures: The Devil in Me voor de PS5


the-devil-in-me-packshot

Niets is hier wat het lijkt en je zou je leven geven voor de voorzieningen! Verken elk hoekje van het World’s Fair Hotel met de gloednieuwe functies voor de seizoensfinale, waaronder de lijst van de personages, puzzels met gereedschap en uitgebreide bewegingsacties zoals lopen, springen en klimmen.

Jouw dood is zijn ontwerp

Ontsnap aan de folterende creaties van een kwaadaardig monster dat vastbesloten is om zich te ontpoppen tot Amerika’s dodelijkste seriemoordenaar & overleef uitgebreide ‘moordkamers’ waar je eigen dood door de moordenaar is bedacht.

Speel niet alleen!

Doorsta angstaanjagende loyaliteitsproeven – zet jij je eigen leven op het spel voor iemand om wie je geeft? De twee veelgeprezen speelmodi met meerdere spelers zijn terug: deel je verhaal online met een vriend of ga voor veiligheid in aantallen in de offline “Pass-the-pad” speelmodus voor 5 spelers.

Ben jij de moordenaar te slim af en raak jij levend en wel weg met de volledige cast? Alle speelbare personages kunnen leven of sterven in jouw versie van het verhaal.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Janique Duboccage avatar
  Janique Duboccage

  Heb alle andere gespeeld maar deze heb ik nog niet. Hopelijk mag ik winnen

 2. Anja Vermeulen avatar

  heerlijk dat horror ben benieuwd als ik mag winnen natuurlijk .

 3. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super kansje gewaagd

 4. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Super doe heel graag mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.