logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over Robocar Poli


Nederlands meest geliefde reddingsteam is terug met een nieuw avontuur! Dit keer vindt de reddingsactie niet plaats in hun eigen stad, maar gaan ze naar de woestijn. Robocar Poli is al jaren populair onder de jongste kijkers en nu voor de tweede keer te zien in de bioscoop. Robocar Poli – Een reddingsactie is thuis te zien op onder andere Pathe Thuis.

Robocar Poli – Een reddingsactie in de woestijn

Hier is een nieuw verhaal van Robocar Poli, het verhaal van een robot-reddingsteam dat in auto’s kan veranderen. In Sandville, een stad omringd door zand en rotsen, is er een reddingsteam dat de veiligheid en vrede van de woestijn beschermt. Sandy is de sterke en betrouwbare leider; Keaton sleept mobiele basissen mee en levert schuilplaatsen en uitrusting; en Droney houdt toezicht op verkenning en zoekacties met snelle bewegingen en uitstekende zoekvaardigheden! Beleef het spannende verhaal van het reddingsteam in de uitgestrekte woestijn!

Bekijk de trailer van Robocar Poli – Een reddingsactie in de woestijn

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Robocar Poli

De film bevat de vertrouwde stemmencast van de televisieserie waaronder:

  • Poli – Hein Gerrits
  • Amber – Cystine Carreon
  • Roy – Jelle Amersfoort
  • Heli – Marc Noghem
  • Jin – Priscille Kneteman

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.