logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Grixx bluetooth oortjes


Nieuw van Grixx is deze Bluetooth, lichtgewicht in-ear koptelefoon met een helder, krachtig geluid en een heerlijke bass. Dankzij de ingebouwde magneetjes klik je de oortjes aan elkaar, als een ketting om je hals, als je even niet luistert. Zo heb je ze altijd bij de hand en raak je ze niet kwijt.

Deze koptelefoon laat je tot vier uur lang genieten van je favoriete muziek, op één acculading die binnen twee uur weer vol is. De oortjes zitten erg comfortabel en dankzij de drieknopsafstandsbediening met microfoon is draadloos bellen geen probleem meer. Je kunt moeiteloos wisselen tussen het luisteren naar muziek en het beantwoorden van telefoonoproepen.

De Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.