logo-liggend-wit-donkerblauw

Ga creatief met een Wacom Intuos Manga Edition


Wacom en Celsys kondigen vandaag de introductie aan van de nieuwe Wacom Intuos Manga Edition, speciaal gericht op de groeiende groep strip- en mangafans die hun eigen karakters en verhalen willen produceren. De speciale uitvoering bestaat uit een Wacom Intuos S Bluetooth-pentablet, een licentie voor 2 jaar voor de Clip Studio Paint Pro-tekenapp en exclusieve videotutorials waarmee jonge kunstenaars direct aan de slag kunnen met het creëren van stripverhalen en manga. Dit nieuwe pakket zal niet alleen online leverbaar zijn, maar ook via boekwinkels en mangawinkels in heel Europa.

Inspiratie

“Manga is een spannende wereld. Het inspireert jongeren om te gaan tekenen en is vaak de eerste stap naar digitaal creëren,” aldus Faik Karaoglu, Executive Vice President voor de Wacom-merken. “We weten dat alleen de combinatie van hardware en software een directe start mogelijk maakt. Daarom hebben we Celsys gevraagd om met ons samen te werken bij dit nieuwe pentabletaanbod. We geloven allebei dat onze klanten de Wacom Intuos Manga Edition met open armen zullen ontvangen vanwege de geavanceerde technologie en de creatieve software-ervaring.”

Digitaal manga tekenen

De Wacom Intuos Manga Edition combineert de vrijheid van inkt met digitaal gemak. In combinatie met Celsys’ Clip Studio Paint Pro is er een oneindige reeks penselen, kleuren en effecten beschikbaar met een ongeëvenaarde digitale kwaliteit. Met 4096 drukgevoeligheidsniveaus volgt de Wacom-pen perfect de lijnen en penseelstreken terwijl de vier aanpasbare ExpressKeys™ een snelkoppeling bevatten naar de meest gebruikte functies zoals het wisselen van punten of gereedschappen. Door de compatibiliteit met Windows, Mac, Android en Chromebook, krijg je met de Wacom Intuos Manga Edition een geheel nieuwe digitale gereedschapskist in handen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Diana Van Os avatar
  Diana Van Os

  Lijkt me leuk om te leren tekenen, ik ben er niet zo heel goed in .

 2. Elvira avatar
  Elvira

  Coolesuggesties is altijd leuk om te lezen en hebben erg leuke acties.
  Je weet maar nooit.
  Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2023.

 3. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe weer graag mee

 4. Will avatar
  Will

  leuk om hier aan mee te doen.

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Kansje gewaagd


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.