logo-liggend-wit-donkerblauw

Win een puzzel van SmartGames: Cats & Boxes of Tower Stacks

De winnaars van Speelgoed van het Jaar 2023 zijn bekend – en zoals je kunt zien is het befaamde SmartGames drie keer in de prijzen gevallen (vier keer zelfs, als je de winnende Smart Max ook meetelt). Safaripark Jr. won een prijs in de categorie Peuter, Cats and Boxes heeft een prijs in de categorie Kinderspellen bemachtigd, terwijl Tower Stacks in de categorie Puzzels heeft gewonnen.

safari-park-jr

Safari Park Jr.

Klaar om een wilde tijd te beleven? 3, 2, 1, smile! Deze safaridieren poseren graag voor jouw camera! Krijg jij de dieren in de perfecte fotopositie? Vergeet niet dat de leeuw niet van water houdt, de olifant niet over de rotsen kan klimmen en giraffen te groot zijn om onder de bomen te wandelen. Een 2-in-1 leerspel van Smart Games voor kleuters: puzzel of speel en laat je fantasie de vrije loop. Leer vormen en concepten zoals links, rechts, op, onder en achter kennen. Sorteer vormen en volg het pad.

cats-and-boxes

Cats and Boxes

Verplaats dan de puzzelstukken één voor één totdat alle katten in een kartonnen doos terecht komen. Een puzzelspel voor jong én oud in een compact formaat, perrrrrrfect om overal mee te nemen! Met 60 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk, koop je zeker geen kat in de zak.

Hoewel de spelregels heel eenvoudig zijn en er slechts 4 puzzelstukken zijn die je kan verplaatsen, is dit denkspel van Smart Games uitdagender dan je zou verwachten. Dus het is zeker niet voor de poes!

tower-stacks

Tower Stacks

Bouw een kasteel vanaf de grond op. Zodra je de hoogte in gaat, zullen de 9 puzzelstukken je echter al snel stapelgek maken. Plan daarom verdieping per verdieping, hoe je alle puzzelstukken in je bouwwerk gebruikt. Kan jij de 80 opdrachten bolwerken? Torenhoog puzzelplezier voor één speler van Smart Games, voor jong én oud.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Winnen

Ben jij benieuwd naar deze leuke en uitdagende puzzelspellen? Wij mogen Tower Stacks en Cats & Boxes verloten. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 20 september.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. hindrik avatar
  hindrik

  leuk ook een kansje gewaagd voor het kattenspel

 2. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Leuk kansje gewaagd

 3. Will avatar
  Will

  Leuke spellen om te spelen.

 4. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Leuk doe graag mee

 5. Claudia Diependaal avatar
  Claudia Diependaal

  Dit zullen mijn kleinkindjes leuk vinden! Oma duimt!

 6. Cindy Sterrenburg-Tsamir avatar
  Cindy Sterrenburg-Tsamir

  Leuke prijs! Dochterlief is helemaal into poezen en puzzels dus dit is echt de p-u-r-r-f-e-c-t-e combinatie :-D. Fijne dag allemaal!

 7. Nancy avatar
  Nancy

  Dat lijken mij hele leuke spelletjes om te doen, leuk voor de herfst en winter die er aan komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.