logo-liggend-wit-donkerblauw

Maak kennis met Cartoonito en Lucas de Spin


1 september lanceerde TV-zender Boomerang het kleuterblok: Cartoonito. Iedere dag van 08:00 – 14:00 uur. Cartoonito verschijnt als een speciaal programmablok op Boomerang en is ontwikkeld om de potentie van elk kind te ondersteunen met het educatieve kader, Humancentric Learning. Alle Cartoonito shows voldoen aan de standaard die is ontworpen door Dr. Laura Brown, expert op het gebied van vroegschoolse educatie. Zodat alle shows de vier pijlers van Humancentric Learning ondersteunen: Creativiteit, Zorgzaamheid, Nieuwsgierigheid en Moed. Het merk wil kinderen inspireren om hun verbeelding te gebruiken, om van hun fouten te leren en om anderen met empathie en respect te behandelen. De belangrijkste programma’s zijn: Thomas de Stoomlocomotief, Lucas de Spin, Batwheels, en Mush, Mush en de Zwammetjes

Lucas de Spin | Première 3 oktober om 13:30 uur

Maak kennis met Lucas. Lucas is een vrolijke, schattige springspin die niet wegrent voor een groot avontuur. Lucas is inmiddels heel bekend, met meer dan 300.000 volgers op Facebook en bijna 100.000 volgers op Instagram. Samen met zijn vriendjes woont hij in een huis waar ze tegen de gekste dingen aanlopen, zoals de verwarming, een donkere schoorsteen, fruit en verschillende planten. Ze zijn reuze nieuwsgierig en gaan niets uit de weg, ook niet als het een beetje spannend is.

Lucas de Spin volgt de avonturen van een groothartig, ongelofelijk schattig, klein springend spinnetje. Dit vrolijke, nieuwsgierige, muziekliefhebbende, 4 jaar oude spinnetje wil dat we hem vergezellen als hij deze reusachtige wereld verkent en leert over deze gigantische wereld, het verspreiden van liefde en solidariteit terwijl hij heel veel plezier heeft met al zijn vriendjes.

Thomas de Stoomlocomotief | Premiere 17 oktober om 13:00 uur

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, verrijkt met muzikale elementen, biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers. De nieuwste avonturen van Thomas de Stoomlocomotief zijn vanaf 17 oktober om 13:00 uur te zien op Boomerang, in het Cartoonito-blok! 

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Diana van os avatar
  Diana van os

  Mijn dochtertje Alisha vind Thomas de Stoomlocomotief heel erg leuk

 2. will avatar

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter.

 3. lindavandecasteele avatar

  Thomas de Stoomlocomotief vinden mijn 2 metekindjes heel leuk, k’waag graag mijn kans

 4. linda vandecasteele avatar

  mijn kans gewaagd voor mijn metekindjes

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Kansje gewaagd

 6. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.