logo-liggend-wit-donkerblauw

Geef films cadeau met vaderdag van Warner Home Video

Houd jouw vader van films en series kijken? Dan hebben wij een leuke winactie voor je. We hebben een paar een coole suggesties van Warner Home Video verloten.

Tenet

Slechts gewapend met één woord – TENET – moet de protagonist de wereld zien te redden van de ondergang reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

Lees hier onze review over de film Tenet.

Lovecraft Country seizoen 1

Atticus Freeman reist samen met zijn beste vriendin Lettitia en zijn oom George door het racistische Amerika van de jaren vijftig op zoek naar zijn vader.Dit is het begin van een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het witte Amerika te overwinnen als de angstaanjagende monsters die ze op hun pad tegenkomen.

Lees hier onze review over Lovecraft Country Seizoen 1.

The Plot Against America

The Plot Against America is een Amerikaanse miniserie uit 2020. De dramareeks is een productie van HBO en werd gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Philip Roth. De hoofdrollen worden vertolkt door Winona Ryder, Anthony Boyle, Zoe Kazan en Morgan Spector. De middenklasse leert dat het geweld dat de levens van Amerikanen bedreigt, neerkomt op politieke provocatie.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. jkampmeijer avatar
  jkampmeijer

  Leuke set films. Succes allemaal.

 2. Jeanne jansen avatar
  Jeanne jansen

  Doe graag mee

 3. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

 4. w123koekoek avatar

  Heel graag doe ik mee.

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Waag graag een kansje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.