Avengers: Infinity War


avengers infinity war

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste en meest gevreesde confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. 

Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. Onder meer Shuri, T’Challa, Okoye en M’Baku (uit Black Panther) spelen een rol in de film net als Rocket en Groot uit Guardians of the Galaxy. Ook de Avengers Thor, Loki, Iron Man, Spider-Man, Black Widow en Captain America zijn van de partij. 

De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

8 reacties op “Avengers: Infinity War”

 1. […] vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet in The Avengers: Infinity War, roeiden de helft van al het leven op aarde uit, waaronder ook een flink deel van de Avengers […]

 2. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  super!!!

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  super!!!!

 4. Anneliese de Waal avatar
  Anneliese de Waal

  Heel erg leuk 🙂 , mee gedaan.

 5. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Succes allemaal.

 6. Astrid Eerhard avatar

  Wat een gave prijs, ik doe mee!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.