logo-liggend-wit-donkerblauw

Lees alles over de live-action fantasy-adventurenserie Willow

Disney+ heeft de teaser-trailer onthuld voor Lucasfilm en Imagine Entertainment’s “Willow”. Een geheel nieuwe live-action fantasy-avonturenserie gebaseerd op de klassieke speelfilm uit 1988. De onthulling vond plaats in het Lucasfilm studio showcase panel tijdens Star Wars Celebration in Anaheim. “Willow” gaat op 30 november 2022 in première, exclusief op Disney+.

Bekijk de teaser trailer van Willow

Over Willow

Een epische fantasy-serie met een moderne gevoeligheid die zich afspeelt in een betoverd land van adembenemende schoonheid, “Willow” heeft een diverse internationale cast met Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan als uitvoerende producenten. Het verhaal begon met een aspirant-goochelaar uit een Nelwyn-dorp en een babymeisje dat voorbestemd was om de rijken te verenigen, die samen hielpen een boze koningin te vernietigen en de krachten van de duisternis te verbannen. Nu, in een magische wereld waar kabouters, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens gedijen, gaat het avontuur verder, terwijl een onwaarschijnlijke groep helden op een gevaarlijke zoektocht gaat naar plaatsen ver buiten hun huis, waar ze hun innerlijke demonen en komen samen om hun wereld te redden.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.