logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het Franse telecommerk Wiko komt met een Smartwatch WiMATE


WIko WiMate smartwatch Wiko heeft op IFA 2016 haar eerste Smartband (WiMATE) geïntroduceerd. WiMATE biedt een breed scala aan functies die verder gaan dan een gemiddelde sport-wearable. Door de scherpe prijsstelling is de WiMATE uniek in zijn prijsklasse. De WiMATE kenmerkt zich door een slank, ergonomisch en duurzaam design met een vleugje elegantie. De stijlvolle 8.9mm dunne behuizing en roestvrijstalen gesp zijn water- en stofbestendig dankzij de IP67-certificering.

Personal Assistant

Met de Personal Assistant krijg je direct toegang tot je belangrijkste applicaties. Zo krijg je meldingen binnen van je agenda, telefoon, alarmen, SMS en e-mails, maar ook voor Facebook, Twitter, WhatsApp en Skype. Jij hebt, met een simpele tik, de controle door de geïntegreerde Bluetooth Smart Technology 4.0

Hartslagmonitor 24/7

In plaats van een lastige borstband heeft WiMATE een ingebouwde optische sensor met behulp van PPG technologie om automatisch en continu je hartslag te bewaken. Hierdoor wordt het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig calorieverbruik te analyseren, de intensiteit van je training bij te behouden en fit te blijven.

Smart Coach

In shape komen en in contact blijven staan met familie, vrienden en collega’s kan niet eenvoudiger met WiMATE Smart Coach. Bereik je gewenste sportieve doelen door elke training en je dagelijkse activiteiten te monitoren. Door WiMATE Smart Coach krijg je inzicht in: • Stappen, afstand en calorieën • Training-modus • Slaapcyclus • Passieve werkzaamheden (zitten)

Wiko App

De benodigde Wiko App is beschikbaar op Google Play en in de App Store. De app is compatibel met zowel Google Fit als HealthKit. De Wiko App is erg gebruiksvriendelijk door het gebruik van overzichtelijke pictogrammen. Daarnaast worden alle activiteiten en de slaapcyclus helder weergegeven op het dashboard. Adviesprijs: € 99,-


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.